Έβαλαν βραχιόλια παρακολούθησης στους παίκτες της Γκενκ

19/10/17 • 18:09 | UPD 19/10/17 • 18:09

«Θέλουν να ξέρουν πότε τρώμε, πότε κοιμόμαστε, ακόμα και πότε... κάνουμε σεξ», φέρονται να δηλώνουν οι έντονα ενοχλημένοι παίκτες της Γκενκ»

Ηλεκτρονικά βραχιολάκια, τα οποία καταγράφουν κάθε δραστηριότητά τους για ολόκληρο το 24ωρο, υποχρεώθηκαν να φορέσουν οι ποδοσφαιριστές της Γκενκ. Σύμφωνα με τη βελγική εφημερίδα «HLN», οι διοικούντες τον βελγικό σύλλογο, στον οποίο αγωνίζεται και ο Νίκος Καρέλης, γνωρίζουν πλέον τα πάντα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

«Θέλουν να ξέρουν πότε τρώμε, πότε κοιμόμαστε, ακόμα και πότε… κάνουμε σεξ», φέρονται να δηλώνουν οι έντονα ενοχλημένοι παίκτες της Γκενκ, που μάλιστα ισχυρίζονται ότι «βραχιολάκια τέτοιου είδους φορούν στη φυλακή. Εμείς δεν είμαστε φυλακισμένοι, αλλά μας κάνουν να αισθανόμαστε έτσι».

Αυτή η κίνηση της διοίκησης, που θέλει να ελέγχει τις ώρες ύπνου και τη διατροφή των παικτών για την καλύτερη δυνατή εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο, έχει προκαλέσει αντιδράσεις…

Οι ποδοσφαιριστές εμφανίζονται δυσαρεστημένοι και σκέφτονται τις κινήσεις τους αναφορικά με τον τρόπο που θα κάνουν απόλυτα κατανοητή την αντίθεσή τους με το μέτρο που εφαρμόστηκε.

Πηγή: gazzetta.gr

Copy link
Powered by Social Snap