Μάχη για τη ζωή του στην εντατική δίνει ποδηλάτης του Παναθηναϊκού

18/10/17 • 21:01 | UPD 18/10/17 • 21:51

Επαθε καρδιακή προσβολή την ώρα αγώνα, η κατάσταση του παραμένει σοβαρή, αλλά σταθερή και τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα.

Τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του δίνει ο δίνει ο 56χρονος ποδηλάτης του Παναθηναϊκού Κυριάκος Ορφανίδης ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή την περασμένη Κυριακή κατά τη διάρκεια αγώνα που διοργάνωσε η ΑΕΚ.

Η κατάσταση του παραμένει σοβαρή, αλλά σταθερή και τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του τμήματος ποδηλασίας των πράσινων:

«Δυστυχώς η ομάδα μας δοκιμάζεται για άλλη μια φορά… Στη διάρκεια του χθεσινού αγώνα της ΑΕΚ στο Κανδύλι, ο αθλητής μας Κυριάκος Ορφανίδης υπέστη ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκε αρχικά στο Θριάσιο και έπειτα στο Τζάννειο.

Αυτή τη στιγμή, χάρη στη μέριμνα που είχε λάβει η διοργανώτρια ΑΕΚ (την οποία ευχαριστούμε θερμά για το ειλικρινές ενδιαφέρον που έχει εκδηλώσει) και στις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε ο ιατρός του αγώνα κος Τζαννιδάκης, ο Κυριάκος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε σταθερή αλλά σοβαρή κατάσταση και περιμένουμε (για την ακρίβεια ελπίζουμε) την αντίδραση του οργανισμού του τα επόμενα κρίσιμα 24ωρα.

Η ενημέρωση που είχαμε δια ζώσης είναι αυτή ακριβώς και την κοινοποιούμε εδώ για να μην ακούγεται οτιδήποτε συγκεχυμένο από οποιονδήποτε άλλον. Καλό θα είναι να μη μεταβεί κάποιος στο Τζάννειο, αφενός γιατί δεν θα του επιτραπεί η είσοδος στη ΜΕΘ, αφετέρου γιατί δεν θα προσφέρει κάτι. Για οτιδήποτε νεότερο προκύψει θα ενημερώσουμε. Ας βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι θετικής σκέψης για να γίνει καλά ο Κυριάκος και να κερδίσει ΚΑΙ σε αυτόν τον αγώνα».