Σπάει ένα ταμπού: Η πρώτη γυναίκα από την Αραβία σε αγώνες του WWE

16/10/17 • 16:20 | UPD 16/10/17 • 16:20

Σε μια επιχείρηση δισεκατομμυρίων, οι Αμερικανοί έκαναν το αναμενόμενο άνοιγμα στα αραβικά κράτη

Η Σαντία Μπσεϊσό είναι η γυναίκα που θα σπάσει ακόμα ένα ταμπού. Θα γίνει η πρώτη αραβικής καταγωγής που θα ανέβει στο ρίνγκ και θα διασκεδάσει εκατομμύρια φίλους της επαγγελματικής πάλης (World Wrestling Entertainment) καθώς την Κυριακή υπέγραψε το συμβόλαιό της με κάθε επισημότητα.

Σε μια επιχείρηση δισεκατομμυρίων, οι Αμερικανοί έκαναν το αναμενόμενο άνοιγμα στα αραβικά κράτη όπου η αγορά είναι τεράστια και η επέκταση αναγκαία. «Οι γυναίκες στο WWE παίρνουν επιτέλους τα εύσημα. Ο κόσμος είναι έτοιμος να το αποδεχτεί και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά» είπε η πρωταθλήτρια του ζίου ζίτσου που κατάγεται από την Ιορδανία. Η Σαντία τόνισε επίσης πως έχει απόλυτη στήριξη από τους γονείς της, παρότι ανησυχούν για τη… σκληρότητα του αθλήματος που επέλεξε.

Ασφαλώς ο χαρακτήρας που θα υποδύεται πάνω στο ρίνγκ παραμένει επτασφράγιστο μυστικό και είπε απλώς ότι θα είναι εμπνμευσμένος από μια γνωστή φιγούρα της Ιορδανίας. Ετσι, μετά την «στρατολόγηση» Ινδών και Κινέζων wrestlers, η τεράστια επιχείρηση του WWE επεκτείνεται και στη Μέση Ανατολή. «Η συνεργασία με τη Σαντία υποδηλώνει την αφοσίωσή μας στη δημιουργία μιας ομάδας γεμάτης με ταλέντο αλλά και αντιθέσεις, ακριβώς όπως και η βάση των φίλων μας!» είπε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της WWE, Πολ Λεβέσκ, πασίγνωστος με το παρατσούκλι «Triple H» τον καιρό που υπήρξε κι ο ίδιος επιτυχημένος παλαιστής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Copy link
Powered by Social Snap