Κλήρωση Κυπέλλου μπάσκετ: Αποφεύχθηκε ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στα ημιτελικά

09/10/17 • 14:43 | UPD 09/10/17 • 14:43

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο «Αλεξάνδρειο» και ο Παναθηναϊκός την ΑΕΚ  στο κλειστό του Ολυμπιακού Σταδίου με την Ένωση να είναι τυπικά γηπεδούχος. #ΕΤ #sports

Στον τελικό του Κυπέλλου θα μπορέσουν να διασταυρώσουν τα ξίφη τους οι «αιώνιοι» καθώς από την κλήρωση που έγινε σήμερα δεν προέκυψε το μεγάλο ντέρμπι.
Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο «Αλεξάνδρειο» και ο Παναθηναϊκός την ΑΕΚ  στο κλειστό του Ολυμπιακού Σταδίου με την Ένωση να είναι τυπικά γηπεδούχος.  Τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 5 Νοεμβρίου, δηλαδή, νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, με τον νικητή σε κάθε παιχνίδι να παίρνει και τη νίκη.

Θυμίζουμε ότι ο τελικός του εφετινού Κυπέλλου είναι προγραμματισμένος για τις 17 Φεβρουαρίου στα «Δυο ΑΟΡάκια» στο Ηράκλειο.

Πριν την έναρξη της κλήρωση υπήρξε ένταση μεταξύ του αντιπροέδρου της ΕΟΚ, Αριστείδη Γολέμη και του αντιπροέδρου της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρη Παπακυριακή με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν στον περσινό τελικό του Κυπέλλου στο Αλεξάνδρειο. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε το γεγονός ότι από τον Ολυμπιακό δεν υπήρξε κανένας αντιπρόσωπος στην κλήρωση.

Αναλυτικά τα ζευγάρια…

Άρης –Ολυμπιακός
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Copy link
Powered by Social Snap