Σαν σήμερα ο Τζόρνταν σόκαρε τον πλανήτη με την απόσυρσή του

06/10/17 • 13:54 | UPD 06/10/17 • 13:54

Ήταν 23 Ιουλίου του 1993 όταν όλα άλλαξαν στο μυαλό του Μάικλ Τζόρνταν. Το μπάσκετ πλέον, το άθλημα που έτρεφε τον ίδιο πλέον δεν φαντάζει το ίδιο στο μυαλό του.

Στις 6 Οκτωβρίου του 1993, ο Μάικλ Τζόρνταν σοκάρει όλους αγαπούσαν το άθλημα. Ο «Air» ανακοινώνει ότι αποσύρεται και όλα φαντάζουν διαφορετικά στο παγκόσμιο μπάσκετ.

Ήταν 23 Ιουλίου του 1993 όταν όλα άλλαξαν στο μυαλό του Μάικλ Τζόρνταν. Το μπάσκετ πλέον, το άθλημα που έτρεφε τον ίδιο αλλά και έναν ολόκληρο πλανήτη που… κρέμονταν από μια του προσπάθεια, πλέον δεν φαντάζει το ίδιο στο μυαλό του.

Ο πατέρας του δολοφονήθηκε σε έναν σταθμό ξεκούρασης από δύο νεαρούς, τους οποίους αργότερα η αστυνομία βρήκε , εκείνοι ομολόγησαν και περνούν την υπόλοιπη ζωή τους στην φυλακή. Ο Τζέιμς Τζόρνταν επέστρεφε στο σπίτι του από την κηδεία ενός φίλου του, με ένα πολυτελές αυτοκίνητο που του είχε κάνει δώρο ο γιος του Μαίκλ.

Στην επιστροφή, έκατσε σε έναν σταθμό ξεκούρασης για να ξαποστάσει και εκεί οι δύο νεαροί τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ. Συνηθισμένη η οικογένεια του στην απουσία του, αρχικά δεν ανησύχησε αλλά όταν πλέον πέρασαν οι μέρες ο Μάικλ έβαλε όλα τα μέσα που μπορούσε για να βρεθεί ο πατέρας του.

Αφού, βρέθηκε το αυτοκίνητο, έγινε γνωστό ότι είχε βρεθεί και το πτώμα μερικές ημέρες πριν χωρίς κανείς όμως να τον αναγνωρίσει. Ο Τύπος βρήκε την ευκαιρία που έψαχνε για να… ξεσκίσει τον Τζόρνταν.

Διαβάστε την συνέχεια στο Gazzetta.gr