«Έσκασε» η πρώτη αίτηση για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

05/10/17 • 18:28 | UPD 05/10/17 • 18:28

Oι δύο εταιρίες, που είχαν συνεργασία με τον Παναθηναϊκό, ζήτησαν την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ #sports

Οι εταιρίες «GREENPARK ΕΠΕ» και «GREENSCAPE ΑΕ», που ειδικεύονται στην παρασκευή, τοποθέτηση και φροντίδα χλοοτάπητα ζητούν από την ΕΕΑ την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού οι δύο εταιρίες, που είχαν συνεργασία με τον Παναθηναϊκό, ζήτησαν την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ, εγείροντας προφανώς οικονομικές απαιτήσεις, τις οποίες δεν έχει καλύψει το «τριφύλλι».

Όπως ενημερώνει η ΕΕΑ η υπόθεση θα εξεταστεί στις 19 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά το Δελτίου Τύπου:
1. Άδειες 69Α
ΠΑΕ Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 88
Μάγκεντ Σαμί (Maged Sammy) (90%)
ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ

2. Αίτηση των εταιρειών «GREENPARK ΕΠΕ» και «GREENSCAPE ΑΕ» περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 19-10-17

3. Αίτηση των αθλητών Παντελή Καπετάνου και Τζέφρι Νάνα Ντάρκο ΣΑΡΠΟΝΓΚ ( Jeffrey Nana Darko SARPONG) περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.
ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

4. Αίτηση της εταιρείας «ΚΟΓΚΟ ΠΑΛΑΣ Α.Ε. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ.
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

5. Αίτηση τoυ αθλητή Σάββα-Αλέξανδρου Μανούσου περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΚΑΒΑΛΑ.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 19-10-17