Παναθηναϊκός: Ιση αντιμετώπιση, αλλιώς δεν θα αγωνιστούμε!

04/10/17 • 18:01 | UPD 04/10/17 • 18:01

Το ντέρμπι «αιωνίων» πλησιάζει στο άδειο λόγω τιμωρίας, ΣΕΦ #Αθλητισμός #Παναθηναϊκός #Ολυμπιακός #ΕΤ

Το ντέρμπι «αιωνίων» πλησιάζει, καθώς στο άδειο λόγω τιμωρίας έδρας ΣΕΦ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα διασταυρώσουν για πρώτη φορά στη σεζόν τα… ξίφη τους στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι «πράσινοι» εξέδωσαν ανακοίνωση ενόψει του παιχνιδιού, με την οποία απαιτούν «ίση αντιμετώπιση» και ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται να αγωνιστούν, εάν δεν τηρηθούν όλες οι προϋποθέσεις για ματς χωρίς οπαδούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στον περσινό πέμπτο τελικό των Play Off του πρωταθλήματος η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods φέρθηκε με επιείκεια στην ΚΑΕ ΟΣΦΠ δεχόμενη να ολοκληρωθεί ο αγώνας παρά τα ευρείας έκτασης επεισόδια που έλαβαν χώρα στη “ζούγκλα” του ΣΕΦ, τα οποία έθεσαν σε κίνδυνο τα μέλη της αποστολής μας.

Επρόκειτο για μια κίνηση καλής θέλησης προκειμένου να αποφευχθεί η βαριά τιμωρία της ομάδας του Πειραιά και να μην δυναμιτιστεί το κλίμα για το καλό του μπάσκετ.

Δυστυχώς, αποδείχθηκε από τα γεγονότα που ακολούθησαν πως ούτε αυτό εκτιμήθηκε από τους διοικούντες την ΚΑΕ ΟΣΦΠ.

Εν όψει, λοιπόν, της αναμέτρησης της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, καλούμε την Πολιτεία, την Αστυνομία, την ΚΑΕ Ολυμπιακός, τον ΕΣΑΚΕ και όλους τους αρμόδιους φορείς να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα ώστε να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ως Παναθηναϊκός απαιτούμε σεβασμό και ίση αντιμετώπιση απ’ όλους τους φορείς και καθιστούμε σαφές πως σε περίπτωση που δεν ισχύσουν όλες οι προϋποθέσεις μιας αναμέτρησης κεκλεισμένων των θυρών δεν πρόκειται να αγωνιστούμε!»