Στο προσκήνιο η ανακατασκευή του γηπέδου της Τούμπας

04/10/17 • 13:47 | UPD 04/10/17 • 13:47

«Υπάρχει πιθανότητα ο ΠΑΟΚ να αγωνιστεί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στο Καυτατζόγλειο Στάδιο», αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι μικρομέτοχοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έθεσαν για πολλοστή φορά το ερώτημα προς τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, Χρυσόστομο Γκαγκάτση, ο οποίος αποκάλυψε τα πλάνα του ιδιοκτήτη της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη, για την ανακατασκευή του γηπέδου της Τούμπας.

Όπως προέκυψε από τις απαντήσεις, που έδωσε ο κ. Γκαγκάτσης, το θέμα της Νέας Τούμπας απασχολεί έντονα τον Ιβάν Σαββίδη και τη διοίκηση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, με τις μελέτες και τις έρευνες να μην έχουν σταματήσει όλο αυτό το διάστημα.

«Υπάρχει πιθανότητα ο ΠΑΟΚ να αγωνιστεί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στο Καυτατζόγλειο Στάδιο», αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ τονίζοντας πως μέσα στους επόμενους 4-5 μήνες «θα πρέπει να έχουμε αποφασίσει αν θα χρειαστεί να συμβεί αυτό».

Παράλληλα έγιναν ερωτήσεις για τη μετοχική σύνθεση της DIMERA Ltd και το ομολογιακό δάνειο της εταιρείας συμφερόντων Σαββίδη προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. «Μόνο μέλη της οικογενείας Σαββίδη αποτελούν τη μετοχική σύνθεση της εταιρείας «Dimera», απάντησε ο κ. Γκαγκάτσης διευκρινίζοντας και πάλι ότι η συγκεκριμένη ταμειακή διευκόλυνση εκ μέρους της εταιρείας συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη, επιλέχτηκε το Μάιο του 2015 για τεχνικούς λόγους και το ποσό των σχεδόν 10 εκατομμυρίων ευρώ μπορεί να μετοχοποιηθεί ανά πάσα στιγμή μέχρι το 2021.

Πηγή: gazzetta.gr

Copy link
Powered by Social Snap