«Βόμβες» Πικέ για το δημοψήφισμα και την Εθνική Ισπανίας!

01/10/17 • 20:44 | UPD 01/10/17 • 20:46

Δακρυσμένος ο Ζεράρδ Πικέ έκανε εκπληκτικές δηλώσεις για το δημοψήφισμα στην Καταλονία και το μέλλον του στην Εθνική Ισπανίας #ΕΤ #sports

Δηλώσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση έκανε ο Ζεράρδ Πικέ στην μεικτή ζώνη αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Λας Πάλμας.

Ο Καταλανός αμυντικός δακρυσμένος είπε μερικές εντυπωσιακές ατάκες που θα συζητηθούν εκ νέου: «Ο σημερινός αγώνας ήταν η χειρότερη ποδοσφαιρική εμπειρία της ζωής μου. Μας ζητήθηκε η άποψη μας, ο καθένας την κατέθεσε, αλλά στο τέλος υποχρεωθήκαμε να παίξουμε. Ο πρόεδρος προσπάθησε να αναβάλλει το παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφερε.

Καταλαβαίνω τον κόσμο που έχει απορίες για τον λόγο που κατεβήκαμε να αγωνιστούμε. Αν κάποιος παράγοντας ή η ομοσπονδία πιστεύει ότι αποτελώ πρόβλημα για την Εθνική, δεν έχω πρόβλημα να αποσυρθώ πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαι περήφανος για την Καταλονία σήμερα. Εμείς οι Καταλανοί δεν είμαστε κακοί άνθρωποι. Απλώς θέλαμε να μας δοθεί το δικαίωμα να ψηφίσουμε. Έχουμε τον πρόεδρο και την κυβέρνηση που έχουμε. Μιλάμε για ανθρώπους που δεν ξέρουν να μιλήσουν ούτε αγγλικά».

Πηγή:sdna.gr