Εξασφάλισε άδεια για το πρωτάθλημα μπάσκετ ο Πανιώνιος!

28/09/17 • 15:42 | UPD 28/09/17 • 15:42

Το πολυπόθητο πιστοποιητικό για την συμμετοχή στην Basket League είναι πλέον στα χέρια των ανθρώπων της Νέας Σμύρνης. #Πανιώνιος

Η στιγμή που περίμενε με αγωνία ο Πανιώνιος έφτασε! Η ομάδα της Νέας Σμύρνης εξασφάλισε άδεια από την ΕΕΑ και θα συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Basket League!

Η μεγάλη στιγμή που περίμεναν άπαντες στον Πανιώνιο έφτασε!

Το πολυπόθητο πιστοποιητικό για την συμμετοχή στην Basket League είναι πλέον στα χέρια των ανθρώπων της Νέας Σμύρνης, καθώς η ΕΕΑ ενέκρινε τον τροποποιημένο φάκελο που κατέθεσαν οι «κυανέρυθροι».

Μετά την περιπλάνηση στις μικρότερες κατηγορίες τα δύο τελευταία χρόνια και την περιπέτεια που πέρασε φέτος το καλοκαίρι, ο Πανιώνιος είναι και πάλι έτοιμος να βρεθεί στα «μεγάλα σαλόνια» και να ζήσει το «Αρτάκης» στιγμές που είχε… ξεχάσει.

Πριν από μία εβδομάδα, ο φάκελος των «κυανέρυθρων» είχε απορριφθεί και είχε δοθεί πάρει παράταση μιας εβδομάδας (έληγε σήμερα), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές και να λυθούν οι εκκρεμότητες. Έτσι, στην σημερινή συνάντηση, ο Πανιώνιος πήρε το «πράσινο φως» για την επιστροφή του στην Α1 Κατηγορία.

Πηγή: Gazzetta.gr

Copy link
Powered by Social Snap