Αντετοκούνμπο: Δεν μπορούσα κι όχι δεν ήθελα να παίξω στην Εθνική

27/09/17 • 23:14 | UPD 27/09/17 • 23:14

Ήταν μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις της καριέρας μου είπε ο Greek Freak, αναφερόμενος στην απουσία του από τις υποχρεώσεις της «επίσημης αγαπημένης». #ΕΤ

Η απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, από το Ευρωμπάσκετ στα γήπεδα της Φιλανδίας και της Τουρκίας, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από media και φιλάθλους κι αποτέλεσε το πιο «καυτό» μπασκετικό θέμα του καλοκαιριού.

Ο Έλληνας διεθνής αναφέρθηκε στην απουσία του από τις υποχρεώσεις της Εθνικής κατά τη διάρκεια της Media Day των Μιλγουόκι Μπακς αλλά και στον τραυματισμό του.

«Αυτή τη στιγμή μέρα με τη μέρα γίνομαι καλύτερα. Η κατάσταση στο γόνατο μου βελτιώνεται συνεχώς. Η απόφαση ήταν μία από τις πιο δύσκολες όταν ξέρεις πως έχεις μια ολόκληρη χώρα πίσω σου που σε περιμένει να αγωνιστείς. Ήταν μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις μου ως αθλητής.

Ήταν όμως η καλύτερη επιλογή για εμένα και την οικογένεια μου. Δεν ήταν ότι δεν ήθελα να παίξω, δεν μπορούσα να παίξω. Υπάρχει πολύς κόσμος που με στηρίζει, κόσμος από το Μιλγουόκι και την Ελλάδα. Είναι πάντα δίπλα μου στα social media και με στηρίζουν και θέλω να τους ευχαριστήσω» ανέφερε ο Greek Frea