Μακ: Το Κύπελλο ήταν η αρχή, πάμε για το πρωτάθλημα!

27/09/17 • 15:44 | UPD 27/09/17 • 15:44

Ο Ρόμπερτ Μακ σε εκδήλωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επανέλαβε την πίστη του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος #ΠΑΟΚ #ΕΤ

Ο Ρόμπερτ Μακ βρέθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και σε εκδήλωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε για τον ίδιο, για το παρόν και το μέλλον της ομάδας, επαναλαμβάνοντας την πίστη του για το πρωτάθλημα.

Σε εκδήλωση του επίσημου περιοδικού του ΠΑΟΚ, το Toumba Magazine, που έγινε στα βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ, στα πλαίσια της συνεργασίας που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην επιστροφή του στους «ασπρόμαυρους», αλλά και τους στόχος της ομάδας.

«Ζήλεψα με την έννοια πως θα ήθελα να ήμουν παρών σε αυτήν την μεγάλη επιτυχία του ΠΑΟΚ», είπε μιλώντας για την περσινή κατάκτηση του Κυπέλλου και πρόσθεσε: «Το να γυρνάς στη Θεσσαλονίκη και να σε περιμένει ο κόσμος στους δρόμους είναι πολύ μεγάλη επιτυχία».

Στη συνέχεια, ανέφερε χαρακτηριστικά. «Θέλω να πιστεύω πως αυτό το Κύπελλο είναι μόνο η αρχή. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα…».

Επίσης, ο Ρόμπερτ Μακ μίλησε για το δέσιμο που έχει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, λέγοντας: «Όπως έχω ξαναπεί ο ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στην καριέρα μου, τα προηγούμενα δυο χρόνια που ήμουν εδώ, ήταν ίσως τα καλύτερα της καριέρας μου. Η ομάδα με βοήθησε πολύ, όπως και ο κόσμος, πάντα χαίρομαι να βρίσκομαι εδώ πέρα. Ο ΠΑΟΚ με έκανε αυτό που είμαι σήμερα».

Αν και δεν είναι -όπως εξήγησε- φαν του βιβλίου, ο τίτλος που θα έβαζε για τον ίδιο σ’ ένα βιβλίο θα ήταν: «Πρωταθλητές 2017-2018»!