Το πανό του ΑΠΟΕΛ για τα γλυπτά του Παρθενώνα και η «έγκριση» του παρατηρητή!

27/09/17 • 15:41 | UPD 27/09/17 • 15:43

«Δεν ξέρω τι θα έκανε οποιοσδήποτε άλλος παρατηρητής στη θέση μου, αλλά εγώ επειδή συμφωνώ με το περιεχόμενο του πανό», είπε! #CHL

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, αποκάλυψε ότι ο Γάλλος παρατηρητής της αναμέτρησης με τον ΑΠΟΕΛ του αποκάλυψε πως συμφωνιύσε απόλυτα με το πανό για τα μάρμαρα του Παρθενώνα και δεν θα το έγραφε στην έκθεσή του!

Συγκεκριμένα, είπε στον Super ΣΠΟΡ FM της Κύπρου: «Το πιο σημαντικό θέμα της ημέρας χθες ήταν κάτι άλλο. Θα σταθώ κυρίως στη παρουσία του κόσμου. Χθες ζήσαμε ένα γεγονός που πρέπει να αποτελεί την επικεφαλίδα στο παιχνίδι. Αναφέρομαι στην απόδοση του κόσμου που αποτελεί παράδειγμα οπαδισμού, στήριξης και Εθνικής συνείδησης.

Όλα αυτά που έγιναν και κάνουν το γύρω του κόσμου είναι μοναδικό. Θέλω να στείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο. Αυτό που ζήσαμε ήταν μοναδικό. Κόσμο να μένει για μια ώρα μετά το τέλος του αγώνα στις κερκίδες. Το πανό στον Ίαν Μουρς αλλά και το δεύτερο μήνυμα για μάρμαρα του Παρθενώνα ήταν στιγμές συγκινητικές.

Θα σας πω και κάτι που μου είπε ο παρατηρητής του αγώνα χθες βράδυ, ήταν Γάλλος. Μου λέει: «Δεν ξέρω τι θα έκανε οποιοσδήποτε άλλος παρατηρητής στη θέση μου, αλλά εγώ επειδή συμφωνώ με το περιεχόμενο του πανό (για τα μάρμαρα του Παρθενώνα), δεν θα σημειώσω οτιδήποτε».

Ανεξαρτήτως που το ΑΠΟΕΛ θα μπορούσε να τιμωρηθεί, εμείς το αντιμετωπίζουμε με περηφάνια. Είναι κάτι που πρέπει να υπογραμμίζουμε».

Πηγή: gazzetta.gr