Ο Χάσι έπαθε στον Ολυμπιακό ό,τι και στην Λέγκια: Κάθησε 107 και 109 μέρες! [εικόνα]

25/09/17 • 10:30 | UPD 25/09/17 • 10:30

Ο Κοσοβάρος τεχνικός μπορεί να οδήγησε και τις δύο ομάδες στους ομίλους του Champions League, αλλά... #Χάσι #Ολυμπιακός #ΕΤ

Φαίνεται πως είναι της μοίρας του γραφτό για τον Μπέσνικ Χάσι να ζει τις ίδιες καταστάσεις. Ο Κοσοβάρος τεχνικός έπαθε ακριβώς ότι και πέρυσι με την Λέγκια όταν και απολύθηκε μετά από τρεις μήνες παρουσίας στην ομάδα.

Συγκεκριμένα ο Χάσι είχε αναλάβει την Λέγκια στις Ιουνίου του 2016 και αποχώρησε από την πολωνική ομάδα στις 18 Σεπτεμβρίου, συμπληρώνοντας 107 ημέρες παρουσίας στον πάγκο της ομάδας της Βαρσοβίας.

Μετά από ένα χρόνο ο Χάσι ανέλαβε τον Ολυμπιακό με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν την πρόσληψή του στις 8 Ιουνίου για να του δείξουν την πόρτα της εξόδου στις 25 Σεπτεμβρίου, μετά από 109 ημέρες παρουσίας.

Ο Κοσοβάρος τεχνικός μπορεί να οδήγησε και τις δύο ομάδες στους ομίλους του Champions League, αλλά όπως και στην Λέγκια έτσι και στον Ολυμπιακό πληρώνει το κακό ξεκίνημα στα εγχώρια πρωταθλήματα αφού και στην Πολωνία είχε μόλις 2 νίκες στα εννιά πρώτα ματς. Παράλληλα και στους ομίλους του Champions League είχε κάκιστο ξεκίνημα αφού με την Λέγκια είχε ηττηθεί πέρυσι με 0-6 εντός έδρας από την Ντόρτμουντ, ενώ φέτος γνώρισε νέα ήττα με 3-2 από την Σπόρτινγκ πάλι με την ομάδα του γηπεδούχο.

Πηγή: gazzetta.gr