Κίνηση ανθρωπιάς από την ΚΑΕ ΑΕΚ

22/09/17 • 11:07 | UPD 22/09/17 • 11:07

Διαβάστε τι απόφαση πήρε η διοίκηση της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ #ΕΤ #sports #AEK

Η ΚΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε να παραχωρήσει 100 εισιτήρια διαρκείας δωρεάν σε ανέργους και άλλα 50 σε φοιτητές με τη συμβολική τιμή των 21 ευρώ, συναισθανόμενη το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον στη χώρα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Η Διοίκηση της ΑΕΚ Β.C. λόγω των επικρατουσών συνθηκών στη χώρα, αλλά και με αφορμή την άκρως συγκινητική κίνηση ενός οπαδού της ΑΕΚ στην Αμερική, που με επιστολή του σε διαδικτυακό Μέσο εξέφρασε την επιθυμία να αγοράσει ένα Εισιτήριο Διαρκείας και να το κάνει δώρο σ’ έναν άνεργο, αποφάσισε τα εξής:

Λαμβάνει την πρωτοβουλία να βοηθήσει «Ενωσίτες» συνανθρώπους μας, που δεν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες της «Βασίλισσας» και παραχωρεί ΔΩΡΕΑΝ 100 Εισιτήρια Διαρκείας σε ανέργους και 50 Εισιτήρια Διαρκείας σε φοιτητές, με το συμβολικό κόστος των 21 ευρώ. Οι άνεργοι υποχρεούνται να επιδείξουν πιστοποιητικό ανεργίας και οι φοιτητές τα σχετικά έγγραφα, που πιστοποιούν, ότι φοιτούν σε ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ.

Τα εισιτήρια αυτά θα αφορούν στους τομείς 109 – 110 – 111 – 112. Θα είναι διαθέσιμα ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΟΑΚΑ και ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΓΚΥΡΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ και βεβαίως θα τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα παραπάνω εισιτήρια από Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου έως και Παρασκευή 6 Οκτωβρίου.

Copy link
Powered by Social Snap