Γιαννακόπουλος για Παναθηναϊκό: «Μετά τα 20 χρειάζονται άλλα 60 για να ξεχρεώσεις»

22/09/17 • 10:52 | UPD 22/09/17 • 10:52

Tοποθετήθηκε γύρω από τα χρήματα που θα χρειαστούν σημειώνοντας πως το μόνο ρεαλιστικό σχέδιο είναι η Παναθηναϊκή πολιτεία #ΕΤ #sports #pao

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος  αποκάλυψε μέσω instagram τα χρήματα που χρειάζονται για την επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό.

Αρχικά ο Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε γύρω από τα χρήματα που θα χρειαστούν σημειώνοντας πως το μόνο ρεαλιστικό σχέδιο είναι η Παναθηναϊκή πολιτεία γράφοντας:

«Μετά τα 20 που θα βάλει ο Αλαφούζ χρειάζονται άλλα 60 απλά για να ξεχρεώσεις… δεν θες μίνιμουμ 50 για πρωταθλητισμό δυο χρόνια μπας και μπεις Champions League… Δεν συζητάω καν για τα δεκάδες, μην σου πω 100+ ώστε να υλοποιηθεί η Παναθηναϊκή πολιτεία… Το μόνο ρεαλιστικό σχέδιο για έναν βιώσιμο και ανεξάρτητο Παναθηναϊκό»

Εν συνεχεία απάντησε σε φίλο του τριφυλλιού που του έγραψε για τα χρέη της πολυμετοχικότητας και αν δεν τα γνώριζε εδώ και τρεις μήνες.

Χαρακτηριστικά του έγραψε: «Όταν τα λέγατε επί τρεις μήνες δεν ήξερες τα χρέη της πολυμετοχικότητας?? Τώρα ξαφνικά θυμήθηκες τον Πατέρα?? Τις ευθύνες για τότε να τις ζητήσεις από τον φίλο σου τον σοφέρ που είχε την πλειοψηφία… ήρωες είμαστε όλοι εμείς που σας ανεχόμαστε».

Για να του απαντήσει ο Γιαννακόπουλος: «Και ζήταγα να πληρωθούν έστω και από Αλαφούζου, εξυπνάκια».

Copy link
Powered by Social Snap