«Βόμβα» με Μπέμε ετοιμάζει η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού

21/09/17 • 09:12 | UPD 21/09/17 • 09:12

Πρόκειται για βασικό στην Εθνική Γερμανίας που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα #Μπέμε #Ολυμπιακός #ΕΤ

Ο Ολυμπιακός θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ και η διοίκηση του το δείχνει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο.

Μετά τους Ντζίζγκα, Αλεξίεφ, Ράουβερντνικ και Οϊβάνεν, είναι έτοιμοι να βάλουν το κερασάκι στην τούρτα αποκτώντας τον «γίγαντα» (2.11) Γερμανό κεντρικό Μάρκους Μπέμε.

Για την ακρίβεια τα έχουν βρει σε όλα με τον παίκτη και το μόνο που περιμένουν είναι να μάθουν τι θα γίνει με τον αριθμό των ξένων. Αν τελικά αυξηθούν σε πέντε κοινοτικούς όπως θέλει να περάσει η Ομοσπονδία (η ΕΣΑΠ θέλει 7 κοινοτικούς και ο ΠΑΣΑΠ 4 ξένους συνολικά), τότε άμεσα θα έχουμε ανακοινώσεις της σπουδαίας αυτής μεταγραφής.

Και λέμε σπουδαίας γιατί μιλάμε για έναν παίκτη βασικό στην Εθνική Γερμανίας με την οποία φέτος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, μπαίνοντας μάλιστα στην καλύτερη εξάδα της διοργάνωσης μαζί με τον Σέρβο Σρέτσκο Λίσινατς. Ένας παίκτης που θεωρείται πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα και που σίγουρα θα ισχυροποιήσει σε μεγάλο βαθμό το κέντρο του Ολυμπιακού.

Ο Μπέμε την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε στην Πολωνία και την Λούμπιν, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπερλίν, έχοντας περάσει κι από τις Φριντριχσχάφεν, Χάκινγκ, ενώ εκτός της Πολωνίας έχεις αγωνιστεί στην Ιταλία (Αλτοβέρε) και στην Τουρκία (Φενέρμπαξε).