Σπανούλης: Δεν έχω στόχο να ξεπεράσω τον Γκάλη

20/09/17 • 15:50 | UPD 20/09/17 • 15:50

«Είμαι καλά και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να είναι πετυχημένη η σεζόν», είπε ο αρχηγός του Ολυμπιακού #Σπανούλης #ΕΤ

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την νέα σεζόν κατά τη διάρκεια της Media Day του Ολυμπιακού, ενώ ήταν ξεκάθαρος στην ερώτηση για τον Νίκο Γκάλη και τον πίνακα των σκόρερ.

«Μια καινούργια σεζόν με ίδιους στόχους. Έχουν έρθει πολλοί καινούργιοι παίκτες, κάτι που κάνει τη δουλειά των προπονητών πιο δύσκολη. Υπάρχει ωραία ατμόσφαιρα και γίνεται σκληρή δουλειά. Όλοι εγκλιματίζονται στην ομάδα και οι περισσότεροι ξέρουν που έχουν έρθει» δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού στην κάμερα των καναλιών Novasports και συνέχισε:

«Η ομάδα πέρυσι έφτασε σε έναν τελικό και θα μπορούσαμε να είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης. Εγώ θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που ξέρω. Αισθάνομαι καλά με το κορμί μου. Σκοπός είναι να δούμε τι θα κάνει η ομάδα και όχι εγώ. Το θέμα είναι να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το αν στοχεύει να προσπεράσει τον Γκάλη στον πίνακα των σκόρερ: «Δεν είναι στόχος μου να ξεπεράσω τον Γκάλη στους πόντους. Όταν παίζεις αυτό που κοιτάς είναι να κερδίζει η ομάδα. Είμαι καλά και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να είναι πετυχημένη η σεζόν».

Για το τι θα ήθελε να αλλάξει από την περσινή σεζόν: «Αυτό που θα ήθελα να αλλάξω είναι να μην ήταν τραυματίες δυο βασικοί παίκτες και να μην ήμουν άρρωστος κατά τη διάρκεια των τελικών».

Για το αν θα μεγαλώσει το rotation στον Ολυμπιακό: «Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό οι προπονητές. Πολλές φορές εξαρτάται από το παιχνίδι. Δε μπορείς από τώρα να πεις πως θα παίξεις. Θα χρειαστεί μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ την εφετινή σεζόν. Είναι μεγάλη η σεζόν».

Για την φετινή Euroleague: «Δε φοβάμαι κάποιον και τους σέβομαι όλους. Οι μισές ομάδες είναι φαβορί για τον τίτλο».

Πηγή: gazzetta.gr