Σε μία πολύ ανθρώπινη κίνηση προχώρησε ο σούπερ σταρ της Εθνικής Αργεντινής αλλά και της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι.
Η Αργεντινή ήταν στην Ουρουγουάη για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα βρίσκεται η αποστολή της εθνικής Αργεντινής στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Η αποστολή της Αργεντινής έφτασε στο ξενοδοχείο και ένα μικρό αγόρι περίμενε δίπλα μπροστά στην είσοδο θέλοντας να βγάλει μία selfie με το ίνδαλμά του, τον Λιονέλ Μέσι.
Μόλις έφτασε ο Μέσι και το αγόρι τον πλησίασε, άνδρες της ασφάλειας αμέσως το άρπαξαν και το απομάκρυναν κλαίγοντας από τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.
Οταν ο Μέσαι κατάλαβε τι έγινε ζήτησε από την ασφάλεια να φέρουν αμέσως πίσω το αγόρι ώστε να βγάλει τη φωτογραφία μαζί του.
Δείτε το περιστατικό:
https://www.facebook.com/bbcnews/videos/10155066615232217/

![Γκολ ανθρωπιάς από τον Μέσι – Δείτε τι έκανε όταν η ασφάλεια έδιωξε ένα μικρό θαυμαστή του [ βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/03/mesi-argentini-1300-1300x750.jpg)





















