Βαλβέρδε για Νεϊμάρ: «Δεν κοιτάμε πίσω… »

12/08/17 • 20:19 | UPD 12/08/17 • 20:19

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του ισπανικού Super Cup δεν θέλησε να αναφερθεί σε καμία από τις περιπτώσεις παικτών που απασχολούν τους Καταλανούς, ωστόσο μίλησε για τον Νεϊμάρ.

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε:

«Παίζουμε για ένα τίτλο και τα πράγματα είναι πιο σοβαρά. Το φιλικό στο Μαϊάμι χρησιμεύει ως σημείο αναφοράς, αλλά πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουμε. Εγώ δεν γνωρίζω τίποτα για τον Παουλίνιο.

Ακούγονται πολλοί παίκτες για πολλά κλαμπ και έτσι θα είναι μέχρι τις 31 Αυγούστου. Έχω την αίσθηση ότι ο Παουλίνιο δεν θα παίξει αύριο. Ξέρω ότι είναι καλός παίκτης, αλλά και εγώ έχω καλούς παίκτες στην ομάδα».

Όσον αφορά τους Ντεμπελέ και Κουτίνιο: «Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την ανυπακοή κανενός. Δεν μπορώ να ανησυχώ για το τι γίνεται στους άλλους συλλόγους. Ανησυχώ μόνο για τον δικό μου».

Για τον Νεϊμάρ: «Ο Νεϊμάρ είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά υπάρχουν και άλλοι με εξίσου μεγάλο ταλέντο. Για να ξεπεράσουμε τον Νεϊμάρ, δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω, μόνο μπροστά».

Δημοφιλή