Σαββίδης: Πρέπει να πεθάνουμε για το πρωτάθλημα!

04/08/17 • 21:56 | UPD 04/08/17 • 21:56

Ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και κάλεσε του παίκτες μετά την πρωινή προπόνηση στην Τούμπα για να τους μιλήσει. Δεν ήθελε να πει πολλά, αλλά να τους επισημάνει τους υψηλούς στόχους που έχει φέτος η ομάδα, ξεκαθαρίζοντας ότι θέλει πρωτάθλημα.

«Πρέπει να είμαστε πρόθυμοι να πεθάνουμε για τους στόχους μας. Γνωρίζοντας τους στόχους, γνωρίζετε τι πρέπει να κάνει και ο καθένας από εσάς στη ζωή του, πέρα από την αθλητική του καριέρα. Οφείλουμε να πεθάνουμε προσπαθώντας να φέρουμε το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη και να διεκδικήσουμε Κύπελλο και ιστορικό επίτευγμα στην Ευρώπη. Είμαι εδώ για να ζω τις ζωές σας και όλοι μαζί να ζούμε για τον ΠΑΟΚ, όπως τόσες χιλιάδες. Είδατε χθες πως ο κόσμος ξεχνάει τα προβλήματα και είναι δίπλα σας», είπε αρχικά ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Να είστε όλοι γύρω από τον προπονητή. Είμαστε μια ομάδα, λειτουργούμε ως μια ομάδα. Όσο και αν μας πολεμούν, εγώ είμαι εδώ για εσάς. Αντιληφθείτε τις υποχρεώσεις σας απέναντι στον σύλλογο»

Είναι φανερό ότι φέτος ο Ιβάν Σαββίδης βάζει ψηλά τον πήχη για τον ΠΑΟΚ και το επισήμανε ξεκάθαρα στους παίκτες, ενώ μπήκε μπροστά και στο θέμα του πολέμου που δέχεται η ομάδα.

Δημοφιλή