Ήρθαν στα χέρια με σεκιούριτι οι οπαδοί της Αμπερντίν στην Κύπρο – Τραυματίστηκαν δύο άτομα [βίντεο]

04/08/17 • 12:28 | UPD 04/08/17 • 12:28

Δύο φίλαθλοι τραυματίστηκαν από τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες βράδυ μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Απόλλωνα και Αμπερντίν στη Λάρνακα. Τα επεισόδια έγιναν μεταξύ μερίδας οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας και επιτηρητών του Σταδίου «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ».

Σύμφωνα με την Αστυνομία κατά τη διάρκεια του χθεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ του Απόλλωνα και της Αμπερντίν για το Europa League που έγινε στο γήπεδο «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ» στη Λάρνακα, με την ομάδα της Λεμεσού να κερδίζει το παιγνίδι με 2 – 0, μερίδα οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας διαπληκτίστηκαν με επιτηρητές του Σταδίου με αποτέλεσμα να χρειαστεί η βοήθεια και επέμβαση της Αστυνομίας.


Για την αποκατάσταση της τάξης η Αστυνομία έκανε περιορισμένη χρήση δακρυγόνων.

Ο λόγος του διαπληκτισμού ήταν η αντίδραση μερίδας οπαδών της Αμπερντίν, όταν ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του Σταδίου ότι θα αποχωρούσαν πρώτοι από το χώρο οι οπαδοί του Απόλλωνα και θα ακολουθούσε η αποχώρηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας.

Από τους διαπληκτισμούς σημειώθηκαν δύο τραυματισμοί οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας. Ένας από αυτούς διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν πως έφερε κάταγμα δεξιού έξω κνημιαίου κονδύλου δεξιού γονάτου . Ο άνδρας υπέγραψε και πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο αφού θα αναχωρούσε για τη χώρα στις 5 Αυγούστου δηλαδή αύριο.

Δεύτερος φίλαθλος της φιλοξενούμενης ομάδας που επισκέφθηκε μόνος του το Νοσοκομείο Λάρνακας, αφού εξετάστηκε από τους γιατρούς διαπιστώθηκε ότι έφερε ανοικτό τραύμα πίσω από το κεφάλι και χρειάστηκε να γίνει συρραφή. Ο άνδρας υπέγραψε και πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο.

Οι δύο άνδρες εξέφρασαν την επιθυμία να μην υποβάλουν οποιοδήποτε παράπονο στην Αστυνομία λόγω του ότι θα αναχωρούσαν για τη χώρα τους.

Δημοφιλή