ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Αν o Μπεργκ θέλει να φύγει θα πρέπει να πληρώσουν καλά οι Άραβες»

20/06/17 • 14:50 | UPD 20/06/17 • 14:50

Θέση για το μείζον θέμα με τον Μάρκους Μπεργκ πήρε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Σε ανακοίνωσή της καθιστά σαφές πως δεν επιχείρησε η ίδια να πουλήσει τον Σουηδό φορ, ούτε οι επαφές του παίκτη με ενδιαφερόμενες ομάδες ήταν εν γνώσει της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε την παραμικρή ενέργεια για την πώληση του Μάρκους Μπεργκ, ούτε γνώριζε τις επαφές του ποδοσφαιριστή με ενδιαφερόμενες ομάδες. Ως γνωστόν με τον Μάρκους υπάρχει εν ισχύ συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό έως τον Ιούνιο του 2019. Κατανοούμε την πιθανή επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αποκομίσει σε αυτή τη φάση της καριέρας του κάποιο σημαντικό οικονομικό όφελος.

Ο Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει να σταθεί εμπόδιο στις προσπάθειες του Μάρκους, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα ικανοποιηθούν οι απόλυτα λογικές απαιτήσεις του συλλόγου. Αν και αυτονόητο, επιθυμούμε να επισημανθεί ότι σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει να συμπορεύεται με τον Μάρκους μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Όμως εάν οικονομικοί, οικογενειακοί και άλλοι λόγοι τον ωθούν σε άλλη επιλογή για την καριέρα του, εμείς θα το σεβαστούμε.

Ο Μάρκους ήταν, είναι και εφόσον το επιθυμεί και ο ίδιος θα παραμείνει ηγέτης του Παναθηναϊκού».