«Βόμβες» Αλαφούζου για Σαββίδη: Ξενόφερτος κίνδυνος με πρωτόγνωρες μεθόδους

eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
«Βόμβες» Αλαφούζου για Σαββίδη: Ξενόφερτος κίνδυνος με πρωτόγνωρες μεθόδους

Σφοδρή επίθεση στον Ιβάν Σαββίδη, για τις πράξεις και τις δηλώσεις του, εξαπέλυσε ο Γιάννης Αλαφούζος μιλώντας στη Nova.

Έκανε λόγο για «κλοπή» πρωταθλήματος και Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ και κατηγόρησε ανοιχτά τον Βλάνταν Ίβιτς για «θέατρο» μετά το κουτάκι που τον χτύπησε στον αγώνα της Λεωφόρου.

«Ο κ. Ίβιτς έπαιξε θέατρο, το ξέρουμε, μιλήσαμε με τους γιατρούς του Ευαγγελισμού», είπε ο κ. Αλαφούζος, επισημαίνοντας ότι «υπάρχει δικογραφία σε εξέλιξη που αναδεικνύει ότι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ασκήσει βία εναντίον άλλων ομάδων για να επιτύχουν αποτελέσματα».

Ο κ. Αλαφούζος σημείωσε πως υπάρχει πλέον ένας καινούριος μεγάλος κίνδυνος, που είναι ξενόφερτος και χρησιμοποιεί μεθόδους που δεν έχουμε ξαναδεί.

«Πήγε ο κ. Σαββιδης στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και είπε ότι ‘είμαι λαγός’. Έχει γεμίσει την Ελλάδα ότι δίνει 25 εκατομμύρια για το Mega [και στον διαγωνισμό για τον ΔΟΛ] έδωσε μόνο 11, ενώ οι άλλες δύο προτάσεις ήταν πάνω από 20», είπε.

Ο κ. Αλαφούζος σημείωσε ότι δεν γνωρίζει «από πού ξεκινά και πού τελειώνει» η υπόθεση Σαββίδη, καθότι ο επιχειρηματίας έχει ταυτιστεί τόσο πολύ με την κυβέρνηση: «Η κυβέρνηση θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το ποδόσφαιρο και δεν έχει κάνει τίποτα μέχρι τώρα, παρά μόνο λόγια. Θα μπορούσαμε να είχαμε μια πολύ πιο ξεκάθαρη σχέση με τον κ. Σαββίδη αν μιλούσε ελληνικά. Δεν ξέρω γιατί κόπτεται τόσο πολύ για τον ελληνισμό. Δεν ξέρω τι θέλει να κάνει, να δημιουργήσει κόμμα;» διερωτήθηκε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού.

«Στην Ελλάδα έχουμε ξεχάσει κάποιες αρχές, όπως το ευ αγωνίζεσθαι, η αλήθεια και η δικαιοσύνη. Άνθρωποι όπως ο κ. Σαββίδης δεν αντέχουν την αλήθεια», είπε.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version