Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και το ελληνικό ανσάμπλ

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και το ελληνικό ανσάμπλ

Με την πολυπόθητη Ολυμπιακή πρόκριση και το χάλκινο μετάλλιο του προ-Ολυμπιακού test event ρυθμικής γυμναστικής θα επιστρέψουν από το Ρίο ντε Τζανέιρο τα κορίτσια του ελληνικού ανσάμπλ, που έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Η Εθνική ομάδα (Σταυρούλα Σαμαρά, Ελένη Δόικα, Μιχαέλα Μεταλλίδου, Ιωάννα Αναγνωστοπούλου, Ζωή Κοντογιάννη) κράτησε την καλύτερη φετινή εμφάνισή της για την Ολυμπιακή Αρένα του Ρίο, όπου παρουσίασε τα προγράμματά της χωρίς λάθη και κατετάγη τρίτη μεταξύ των έξι ομάδων που διεκδικούσαν τα τρία τελευταία Ολυμπιακά εισιτήρια.

Έτσι, η Ελλάδα θα είναι παρούσα για πέμπτη συνεχή φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες με το ανσάμπλ της, παραμένοντας σταθερά στην ελίτ της παγκόσμιας ρυθμικής γυμναστικής και αποτελώντας μία από τις 14 χώρες που θα επιστρέψουν στο ίδιο στάδιο σε περίπου τέσσερις μήνες (19-21 Αυγούστου).

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version