Η Έμιλι Ντι Ντονάτο θα κάνει λίγο πιο δροσερό τον Αύγουστο

Sorry. No data so far.

04/08/17 • 11:28 | UPD 04/08/17 • 11:28

Πριν την άφιξη της Έμιλι Ντι Ντονάτο, θα μπορούσε να πει κανείς  πως τα πρακτορεία μόντελινγκ ακολουθούσαν την πανάκεια που έλεγε ότι οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές.

Και δεν είναι μύθος μιας και μπορούσε μα σκεφτούμε χιλιάδες περιπτώσεις που ξεκινούν από την Κέιτ Άπτον και την Κέλι Ρόρμπαχ και φτάνουν μέχρι την Νίνα Άγκνταλ και την Χέιλι Κλάουσουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όμως η 26χρονη Νεοϋρκέζα είναι αυτό που λέμε «το κορίτσι της διπλανής πόρτας». Και είμαστε σίγουροι πως όταν ξεκινούσε και η ίδια, δεν περίμενε πως θα έφτανε να ποζάρει για μεγάλους οίκους όπως η Ralph Lauren, η Guess?, η Giorgio Armani και πολλές ακόμη που την φιλοξένησαν στις καμπάνιες τους. Και δικαίως, μιας και η Έμιλι είναι αυτό το κορίτσι που θα ήθελες να δεις μία μέρα στο μετρό και να της πιάσεις την κουβέντα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν μπορούμε όμως να αγνοήσουμε και την πιο σέξι πλευρά. Εκείνη που έσκασε από το πουθενά και άφησε τους καλύτερους οιωνούς. Την φωτογράφηση της στο Sports Illustrated Swimsuit Edition, που δείχνει ότι ακόμη και τα «καλά κορίτσια» έχουν εκείνη την σέξι πλευρά που μας αρέσει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι φωτογραφίες της Έμιλι, όπως και να έχει, είναι ένας καλός τρόπος για να πάει καλά το καλοκαίρι μας.

Δημοφιλή

Sorry. No data so far.