Μέχρι και το «Ξημερώνει πάλι» απέκτησε μια αύρα από… Massive Attack έτσι, όπως το ερμήνευσε ο δημοφιλής τραγουδιστής. Ήταν η πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή μετά την περιπέτειά του στο Δρομοκαΐτειο και ίσως η αγκαλιά με τον Φοίβο πριν ξεκινήσουν το πρόγραμμά τους, ήταν αυτό που όλοι χρειαζόμασταν να δούμε. Πόσο μάλλον ο ίδιος ο Γιώργος Μαζωνάκης που όπως τόνισε «έχω περάσει και δύσκολα. Γι’ αυτό νιώθω την ανάγκη να σας πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ που με αφήνετε να παίζω μουσική μαζί σας όλα αυτά τα χρόνια», ενώ απευθυνόμενος προς τον Φοίβο είπε: «Δεν θέλω να με αγαπάνε, θέλω να με εκτιμάνε. Φοίβο, σε ευχαριστώ γι’ αυτό».

Ο τελευταίος υπογράμμισε ότι «αυτό το καλοκαίρι ασχολήθηκαν όλοι μαζί του για τους λάθος λόγους και όχι για το πόσο υπέροχος τύπος είναι. Αν υπάρχει ένας κόσμος στον οποίο θα ήθελα να ανήκω, είναι αυτός ο κόσμος στον οποίο ανήκεις και εσύ», πριν αρχίσουν τα τραγουδάνε ο ένας τα τραγούδια του άλλου σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό στο ασφυκτικά γεμάτο Θέατρο Αλσος.

Κατά τα άλλα, η βραδιά στην Ταράτσα ξεκίνησε θεατρικά και με σάτιρα με τον Φοίβο και τον Θανάση Αλευρά να σχολιάζουν την επικαιρότητα, τη σόουμπιζ και τα διάφορα στερεότυπα που συντηρούμε. Χιούμορ, αυτοσαρκασμός και ανατροπές βρίσκουν εύκολα το στόχο τους στην καρδιά των θεατών, ενώ οι παρεμβάσεις του Θανάση Αλευρά ισορροπούν πολύ αρμονικά ανάμεσα στο γέλιο και τη συγκίνηση. Η καλοκουρδισμένη μπάντα υπηρετεί με «κλειστά μάτια» τη ροή του προγράμματος, ενώ η Νεφέλη Φασούλη προσδίδει την απαραίτητη θεατρκότητα στις ερμηνείες των τραγουδιών της.
Το φινάλε της φετινής Ταράτσας θα γραφτεί την ερχόμενη Τετάρτη 8 Οκτωβρίου με ένα μεγάλο παρτυ και καλεσμένους έκπληξη.
Προπώληση εισιτηρίων στο more.com.
Ειδήσεις Σήμερα
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε Αττική, Στερεά, Εύβοια, Σποράδες και Μακεδονία – Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία[Βίντεο]
- Μερομήνια: Τι καιρό θα έχουμε Οκτώβριο, Νοέμβριο – Πώς θα κάνουμε Χριστούγεννα [Βίντεο]
- Το NBA και η AWS ανακοινώνουν πολυετή συνεργασία για μια νέα εποχή καινοτομίας στο μπάσκετ
- Κακοκαιρία: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά τη Παρασκευή
- Γιώργος Μαζωνάκης: Η αδελφή του, Μαρία, είδε τη συναυλία του στην «Ταράτσα του Φοίβου»

