Ο Γιάννης Αγγελάκας παίρνει θέση για τη συναυλία των Rotting Christ

15/03/19 • 14:53 | UPD 15/03/19 • 16:47

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Αγγελάκας σχολίασε την αλλαγή του συναυλιακού χώρου της συναυλίας των Rotting Christ ύστερα από παρέμβαση της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών.

Θέση για τη συναυλία των Rotting Christ που άλλαξε συναυλιακό χώρο, πήρε ο Γιάννης Αγγελάκας. Η εν λόγω συναυλία φαίνεται πως άλλαξε τοποθεσία εξαιτίας διαμαρτυρίας της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών για το όνομα του συγκροτήματος που κρίνουν ως προσβλητικό για τον Χριστό.

Η δημαρχία ανέφερε ότι η αλλαγή χώρου, από την Αίγλη δηλαδή στον χώρο Metropolis, έγινε γιατί υπάρχει τεχνικό πρόβλημα με τα φώτα. Η ίδια η μπάντα άφησε να εννοηθεί ότι ο λόγος ήταν η παρέμβαση της Μητρόπολης.

Ο Γιάννης Αγγελάκας, που έχει προγραμματίσει κι ο ίδιος συναυλία στην Αίγλη, έκανε μια ανάρτηση για το περιστατικό και προειδοποίησε ότι αν δεν παίξουν οι Rotting Christ στην Αίγλη, τότε δεν θα δώσει συναυλία κι ο ίδιος. Έκανε μάλιστα λόγο για έναν δήμαρχο που έπαψε να είναι προοδευτικός.

«Rotting Greece μου μυρίζει η υπόθεση της ματαίωσης της συναυλίας των Rotting Christ στον πολυχώρο Αίγλη του δήμου Πατρέων. Αν δεν πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία τους είτε σήμερα κανονικά είτε την Κυριακή, μιας και θα έχει αποκατασταθεί το «τεχνικό πρόβλημα» μέχρι τότε,δεν πρόκειται ούτε εμείς να παίξουμε το Σάββατο στον συγκεκριμένο χώρο. Εύχομαι ο «προοδευτικός» δήμαρχος της Πάτρας να ξαναβρεί την χαμένη του αίγλη.

Γ.Αγγελάκας»

Πάρα πολλά σχόλια κάτω από την ανάρτηση αντέδρασαν υπερασπιζόμενα τον δήμαρχο της Πάτρας, ο οποίος κατά το παρελθόν δεν έχει δώσει δείγματα συντηρητισμού και υποταγής στην μισαλλοδοξία.

Copy link
Powered by Social Snap