Το «Ελεύθερο Ζευγάρι» φέρνει γέλιο και στη Χαλκίδα

01/06/18 • 15:29 | UPD 01/06/18 • 15:29

Η τρελή κωμωδία «Το Ελεύθερο Ζευγάρι» ταξιδεύει στη Χαλκίδα την 1η Ιουνίου στο Θέατρο «Περί Τεχνών». Το έργο παρουσιάστηκε με επιτυχία την προηγούμενη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος και μετά από επιθυμία που εξέφρασε το κοινό της πόλης, που δεν κατάφερε να δει εκείνη την ημέρα την παράσταση, επαναλαμβάνεται και σήμερα 1η Ιουνίου.
Ο Αλέξανδρος Λιακόπουλος καταθέτει ένα σκηνοθετικά ανατρεπτικό ανέβασμα, σε μια τρελή κωμωδία με πολλές καινοτομίες, συμμετοχή θεατών και μουσικές παρεμβάσεις.

Τους δύο ρόλους ερμηνεύουν ο γνωστός από το ρόλο του Κρητικού στην τηλεοπτική σειρά «Κάτι χωρισμένα παλικάρια», Γιώργης Κοντοπόδης και η Φίλη Μαρσώ.

Ένα ιδιαίτερα πετυχημένο ερμηνευτικό δίδυμο στους δύο ρόλους, που χάρισε στο παρελθόν άφθονο γέλιο και απέσπασε παρατεταμένα χειροκροτήματα, από τους θεατές που είδαν την παράσταση, επανέρχεται για μία μοναδική παράσταση, την Παρασκευή 1η Ιουνίου (21.15) στο θέατρο ΠΕΡΙ ΤΕΧΝΩΝ στη Χαλκίδα (Μαυρογένους 2, 34100 τηλέφωνο κρατήσεων 6934714425).

Δυο λόγια για το έργο:Εκείνη, εκείνος, ο γάμος τους, οι απιστίες του, ο εραστής της, οι συνεχείς απόπειρες αυτοκτονίας, η ζήλια τους, η αγάπη τους και μια εξομολόγηση στους θεατές που θα μοιραστούν αμφίδρομα τα συζυγικά τους προβλήματα.

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία- μουσική επένδυση Αλέξανδρου Λιακόπουλου, απόδοση – διασκευή Γιώργη Κοντοπόδη

Παίζουν οι ηθοποιοί(αλφαβητικά): Γιώργης Κοντοπόδης, Φίλη Μαρσώ

Διάρκεια παράστασης:95 λεπτά

Τιμές εισιτηρίων 12 ευρώ, 10 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων)