Η πρώην υπουργός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, οι «Δεκατιανοί», λέγοντας πως αρχικά τής ζητούσε 15.000 ευρώ, όχι για να γράφει καλά πράματα γι αυτήν, αλλά για να ΜΗΝ γράφει αρνητικά. Τόνισε μάλιστα πως τα δημοσιεύματά του, σε μια κλειστή κοινωνία (σ.σ. έχει στη Μαγνησία, ενημερωτικό σάιτ και ραδιόφωνο), που όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους, είχαν απήχηση και αποτελούσαν θέμα συζήτησης. Υποστήριξε πως διαπραγματεύτηκε μαζί του και συμφώνησαν τελικά στα 10.000 ευρώ, ωστόσο εξ αρχής ήταν αποφασισμένη να μην τα δώσει και να κινηθεί δια της νομικής οδού.
«Δεν έχω δώσει ποτέ» ανέφερε. Απλά ήθελε να κερδίσει χρόνο. «Επειδή είμαστε πολύ μικρή περιοχή και γνωριζόμαστε με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο και είχα καλή σχέση, ταλαντεύτηκα μέχρι να το κάνω. Περίμενα κάποια κίνηση από την πλευρά του ότι δεν θα το συνεχίσει. Τουλάχιστον δεν θα απαιτήσει τα χρήματα» είπε η κυρία Μακρή.
«Η διαπραγμάτευση κράτησε από τη δική μου πλευρά. Μέχρι να πάρω την απόφαση να προχωρήσω χρειάστηκε 3 μήνες ίσως και παραπάνω. Εκείνος ήταν σε αναμονή μέχρι να μαζέψω τα χρήματα» πρόσθεσε. Όταν τελικά πήρε την απόφαση να προχωρήσει η ίδια είπε ότι απλά ακολούθησε τις οδηγίες της αστυνομίας. Η αστυνομία της έδωσε προσημειωμένα χαρτονομίσματα τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του ενώ έχουν παγιδεύσει και συνομιλία τους. Τώρα, ερευνάται αν ο συγκεκριμένος είχε εκβιάσει κι άλλους.
Ειδήσεις Σήμερα
- Τουρισμός: Ποιοι όμιλοι-«κολοσσοί» κάνουν επενδύσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων
- Κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας: Παράνομες ανασκαφές με πανσέληνο – Ο «Ε.Τ.» της Κυριακής αποκαλύπτει διαλόγους, «κωδικό λεξιλόγιο» και τον τρόπο δράσης της συμμορίας
- Θρήνος στο Τέξας: Στους 51 οι νεκροί από τις πλημμύρες – Αγνοούνται 27 παιδιά
- Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο νοσοκομείο Αγρινίου: Οι γονείς του 21χρονου εργάζονταν στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε απανθρακωμένος
- Μητσοτάκης για τα 6 χρόνια κυβέρνησης ΝΔ: Θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος με την ίδια πίστη ότι η Ελλάδα μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη
- Φορολογικοί έλεγχοι σε ξενοδοχεία, ταβέρνες και παραλίες με σύγχρονη τεχνολογία και αυστηρές ποινές