ΔΕΘ: Στους χώρους της 90ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (10/9) ο Αλέξης Τσίπρας.
Τον Αλέξη Τσίπρα υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, Χρήστος Τσεντεμεΐδης, και ο διευθύνων σύμβουλος, Ανδρέας Μαυρομμάτης, με τους οποίους είχε συνάντηση γύρω στις 17:00 μ.μ..
Στη συνέχεια, ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε την περιήγησή του στα περίπτερα της Έκθεσης, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος.
Πρώτος σταθμός της επίσκεψής του ήταν το περίπτερο του Ηρακλή, όπου είχε συνομιλία με εκπροσώπους και παράγοντες του συλλόγου. Ακολούθησε η επίσκεψη στο περίπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος. Εκεί ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώθηκε για τον σύγχρονο εξοπλισμό που χρησιμοποιείται στις επιχειρήσεις της Πυροσβεστικής και είδε από κοντά το νέο drone «Άτλας 8», το οποίο αξιοποιείται για τη μεταφορά υλικού.
Διαβάστε εδώ την συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στην 90ή ΔΕΘ.
- Λατινοπούλου: «Κορίτσια μου, προσοχή: Λέμε όχι στα νύχια τυραννόσαυρου» – Το «αίτημα» για επαναφορά ποδιάς
- Μητσοτάκης: Νέα συμφωνία προόδου με ορίζοντα το 2030 – Σχέδιο για καλύτερα εισοδήματα και στήριξη της κοινωνίας
- Την Αμάλ Κλούνεϊ συνάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα – Τι είπαν για τα Γλυπτά του Παρθενώνα






















