Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Εκκενώνεται η πρεσβεία της Γαλλίας έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα

Σκέρτσος: Στη μεταπολίτευση κανείς δεν έχει αμφισβητήσει τη διαδικασία και το κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ

5 λεπτά
Σκέρτσος: Στη μεταπολίτευση κανείς δεν έχει αμφισβητήσει τη διαδικασία και το κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές 2023-Σκέρτσος: Για το αν έχουν διαφορά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, όπως δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κλήθηκε να απαντήσει στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Επίσης ο Άκης Σκέρτσος ρωτήθηκε για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής αλλά και για το αν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα αμφισβητήσει το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ειδικά για το τελευταίο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε ο κ. Τσίπρας στις 7 Μαΐου λέγοντας ότι η κυβέρνηση είναι ικανή να στήσει ακόμα και νοθεία. Αυτό είναι αδιανόητο, είπε και τόνισε: Στη μεταπολιτευτική ιστορία δεν έχει αμφισβητηθεί ποτέ η εκλογική διαδικασία και γίνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Για τις δηλώσεις Χρυσοχοΐδη ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν έχουν μεγάλες διαφορές είπε: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον κ. Χρυσοχοΐδη. Η δήλωση που έκανε ο κ.Χρυσοχοΐδης λέει ότι υπάρχει δήλωση του ΠΑΣΟΚ που λέει ότι εμείς δεν θα αφήσουμε τον Μητσοτάκη να κυβερνήσει. Πως θα πάμε δηλαδή σε μια κυβέρνηση όταν θα αμφισβητείται ο πρωθυπουργός που είναι πλειοψηφών που τον ψήφισε ο ελληνικός λαός που διεκδικεί την πρωθυπουργία; Επομένως ο κ. Χρυσοχοδης είναι εντός γραμμής και δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο».

Για το τι θα κάνει ο πρωθυπουργός με την διερευνητική είπε: «Θα περιμένουμε τα αποτελέσματα. Η θέση μας είναι ότι για να πάει μπροστά η χώρα χρειάζεται αυτοδυναμία.

Τέλος, όσον αφορά στην στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, τόνισε: «Ο κ. Τσίπρας ψαρεύει στα θολά νερά της αντισυστημικής ψήφου. Επιμένει να παρουσιάζει το κόμμα του ως αντισυστημικό ενώ είναι κατ εξοχήν συστημικό και δυστυχώς έχει οδηγήσει σε μεγάλες συμφορές τη χώρα. Είναι ένα κόμμα που οδηγεί τους πολίτες σε ακροδεξιά μορφώματα. Δεν έβαλε πλάτη στο τείχος που υψώσαμε για να μην μπει στη Βουλή το κόμμα Κασιδιάρη. Οι πολίτες πρέπει ν ξέρουν ότι το κόμμα αυτό είναι καταδικασμένο πρωτόδικα για εγκληματική οργάνωση και δολοφονίες».

Ειδήσεις σήμερα

Ξεσηκωμός από το κίνημα της «γραβάτας» – Οργή και ανησυχία από μηχανικούς, γιατρούς, δικηγόρους, εμπόρους, επαγγελματίες

Κρήτη: Σείστηκε το Ηράκλειο από τους απανωτούς σεισμούς – 4,3 Ρίχτερ ο μεγαλύτερος

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυτοδύναμη ΝΔ για μία αυτοδύναμη Ελλάδα – Σάλπισμα νίκης από τη Θεσσαλονίκη

Εκλογές 2023

Εκλογές 2023: Πού ψηφίζω – Βρείτε εύκολα online το εκλογικό σας κέντρο

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις, οι δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls

Εκλογές; 2023: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την διαδικασία και την τσέπη σας 

Εκλογές 2023: Δείτε live τον διαδραστικό χάρτη με όλα τα αποτελέσματα

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]