Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Παύλο Πολάκη, αυτή τη φορά για τους δικηγόρους του ΕΟΔΥ και τις υποθέσεις που αφορούν την περίοδο λειτουργίας του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Ο υπουργός Υγείας, απάντησε σε όσα ανέφερε ο βουλευτής Χανίων, ότι ο δικηγόρος του Σταμάτη Πουλή έλαβε κλειστή ανάθεση 71.920 ευρώ από τον ΕΟΔΥ, εξαπολύοντάς του σφοδρή επίθεση επικαλούμενος δύο πορίσματα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας για το ΚΕΕΛΠΝΟ.
«Τολμάει και μιλάει ο Παύλος Πολάκης σε μένα για τους δικηγόρους του ΕΟΔΥ – ΚΕΕΛΠΝΟ; Είμαστε με τα καλά μας;», ανέφερε στην αρχή της ανάρτησής του ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Γεωργιάδης «Παύλο μου καλά και κάνεις και φοβάσαι…»
«Παύλο μου καλά και κάνεις και φοβάσαι…..και εγώ στη θέση σου, αν είχα κάνει όσα έκανες εσύ, υποδυόμενος και τον αδέκαστο θα φοβόμουν….κράτα το εξής, σε όσα δικαστήρια βρεθήκαμε αντιμέτωποι, εγώ κέρδισα εσύ έχασες».
Παράλληλα, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε σε ανάρτησή του στο Χ ότι, κατά την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΕΕΛΠΝΟ είχε αναθέσει νομική εκπροσώπηση ακόμη και σε δικηγόρους που είχαν αναλάβει την υπεράσπιση κατηγορουμένων για υποθέσεις της 17 Νοέμβρη και των Πυρήνων της Φωτιάς.
Η ανάρτηση Γεωργιάδη
«Τολμάει και μιλάει ο Παύλος Πολάλακης σε μένα για τους δικηγόρους του ΕΟΔΥ-ΚΕΕΛΠΝΟ; Είμαστε με τα καλά μας; Αν δεν το ξέρεις Παύλο μου, για τη θητεία σου ως Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας έχει ήδη συνταχθεί πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, για το τότε ΚΕΕΛΠΝΟ και την διοίκηση που είχες διορίσει, αναφορικά με κακουργηματική απιστία δικηγόρων, ύψους 200.000 € και διαβιβάστηκε στην εισαγγελία για τα περαιτέρω. Βέβαια τότε το ΚΕΕΛΠΝΟ πλήρωνε ως δικηγόρους του μέχρι και τους συνηγόρους των τρομοκρατών της 17 Νοέμβρη και των Πυρήνων της Φωτιάς…. Εμείς προσλάβαμε πράγματι τον κ. Αθανασόπουλο, ο οποίος ως δικηγόρος σε κέρδισε σε όλα τα Δικαστήρια με τον Σταμάτης Πουλής και γνωρίζει εξαιρετικά καλά όλες σου τις παρανομίες στο ΚΕΕΛΠΝΟ.
Για αυτές τις παρανομίες, που αφορούν στην περίοδο που ήσουν Αναπληρωτής Υπουργός και για τις οποίες ήδη συντάχθηκαν πορίσματα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, όπως πχ για την κακουργηματική απιστία ύψους 6.500.000 € για τη γνωστή ευνοούμενη εταιρεία φύλαξης….τον προσλάβαμε…. Προφανώς θα προτιμούσες δικηγόρος του ΕΟΔΥ να ήταν ο κύριος Απατσίδης, ώστε να νιώθεις ασφαλής…. Παύλο μου καλά και κάνεις και φοβάσαι…..και εγώ στη θέση σου, αν είχα κάνει όσα έκανες εσύ, υποδυόμενος και τον αδέκαστο θα φοβόμουν….κράτα το εξής, σε όσα δικαστήρια βρεθήκαμε αντιμέτωποι, εγώ κέρδισα εσύ έχασες.
Τώρα τα πορίσματα ολοκληρώθηκαν, θα ξεκινήσουν αναγκαστικά τα προβλεπόμενα εκ του νόμου για να ανακτήσει το Δημόσιο όσα έχασε από τις πράξεις σου. Και ο δικηγόρος του Δημοσίου θα είναι αυτός που σε έχει ήδη κερδίσει σε όλα και σε ξέρει και εσένα και όλους όσους τα στήνατε καλά. Θυμάμαι κάποτε κάτι «τικ τακ» που μου έγραφες….
Υγ. Το μόνον για το οποίο λυπούμαι είναι ότι θα χρειαστούν κάποιοι μήνες για να γίνουν όλα σωστά και όταν θα αρχίσουν τα δικαστήρια δεν θα είσαι και βουλευτής να σε βλέπω από κοντά…..».

- Νέο σόου Κωνσταντοπούλου και η απάντηση Φλωρίδη: Το «δακρύβρεχτο» έργο που παίζατε στη Βουλή «δεν κόβει πια εισιτήρια»
- Κικίλιας από Κυλλήνη: «Το Λιμενικό στην πρώτη γραμμή για την ασφάλεια χιλιάδων επιβατών»
- Kυβερνητική «απόβαση» στη Δυτική Μακεδονία με επικεφαλής τον Κωστή Χατζηδάκη: Στο επίκεντρο η ανάπτυξη





















