Ατυχής περίσταση αυτή η αναφορά

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Λαζόπουλος είχε αναφέρει τη νεκρή μητέρα μου [βίντεο]

19/06/18 • 18:23 | UPD 19/06/18 • 18:23

Ο Άδωνις μίλησε για το πως μεγάλωσε και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μικρός, μιας και έχασε τους γονείς του σε πολύ νεαρή ηλικία.

Η υπερέκθεση του είναι μια επιλογή που έκανε όταν έγινε πολιτικός. Απ΄αυτήν έχει βγει και κερδισμένος, αλλά και πολύ χαμένος. Κυρίως το δεύτερο. Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει αποτελέσει στόχο πολλών σατιρικών εκπομπών, αλλά κάποιες φορές ο σχολιασμός ξέφευγε πολύ από τα όρια της σάτιρας.

Τον τελευταίο καιρό η παρουσία του σε τηλεοπτικές εκπομπές έχει καταλαγιάσει. Όπως έχει καταλαγιάσει και η φωνή του. Μάλιστα, στη συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ανέφερε χιουμοριστικά για τη φωνή του: «Είναι δυνατή και εκνευριστική από την κατασκευή της. Όσοι μου το λένε συνέχεια είναι και λίγο ρατσισμός αυτό. Θα πας σε ένα τυφλό να του πεις «είσαι τυφλός»;»

Πριν απ΄αυτό, ο Άδωνις Γεωργιάδης κλήθηκε να μιλήσει για το πως μεγάλωσε και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μικρός, μιας και έχασε τους γονείς του σε πολύ νεαρή ηλικία.

«Τον πατέρα μου τον έχασα όταν έδινα εξετάσεις στις Πανελλήνιες και τη μητέρα μου 3 χρόνια μετά. Ο θάνατος του πατέρα μου ήταν ξαφνικός και πολύ επώδυνος. Η μητέρα μου είχε χρόνια λευχαιμία. Δεν υπάρχει καμία δύσκολη στιγμή της ζωής μου που να μην τη σκέφτομαι.»

Όσον αφορά τον Λαζόπουλο και την αναφορά που είχε κάνει στη μητέρα του, ο βουλευτής είπε:

«Μία φορά με στεναχώρησε ένα σχόλιο του Λαζόπουλου γιατί ενέπλεξε τη μητέρα μου. Πιστεύω ότι δεν ήξερε ότι είχε πεθάνει. Και είχε μιλήσει πολύ χυδαία γι’ αυτήν. Αλλά εντάξει, ένας χυδαίος άνθρωπος μίλησε χυδαία, δεν χάλασε και ο κόσμος. Οι Ράδιο Αρβύλα, παρόλο που με είχαν στο στόχαστρό τους πολύ, δεν ήταν ποτέ χυδαίοι.»