Πρόλαβαν να την απομακρύνουν

Επίθεση στη Ρένα Δούρου από την Ελένη Λουκά [βίντεο]

26/05/19 • 15:11 | UPD 26/05/19 • 17:21

Newsroom eleftherostypos.gr

Ένα απρόοπτο περίμενε τη Ρένα Δούρου κατά την έξοδο της από το σχολείο που είχε πάει να ψηφίσει, με την Ελένη Λουκά να επιτίθεται λεκτικά.

Εκλογές δίχως την Ελένη Λουκά να δίνει το προσωπικό της σόου, δεν μπορούν να υπάρξουν. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο της γνωστής περσόνας βρέθηκε η απερχόμενη περιφερειάρχης Αττικής και νυν υποψήφια Ρένα Δούρου. Αιτία της επίθεσης ήταν προφανώς όσα συνέβησαν πέρσι τον Ιούλιο στην Ανατολική Αττική με τις πυρκαγιές.

Μπορεί να έχουν περάσει τα χρόνια και να έχει συμπληρώσει μια 20ετία στις επάλξεις, όμως η κυρία Ελένη Λουκά διατηρεί ακμαίο ηθικό για κάτι τέτοιες περιστάσεις.

Η κυρία Λουκά φαίνεται πως είχε στηθεί σε εκλογικό τμήμα στο Αιγάλεω περιμένοντας να εμφανιστεί η Ρένα Δούρου. Μόλις την είδε να εξέρχεται, έσπευσε για να επιτεθεί λεκτικά στην περιφερειάρχη Αττικής για τη δράση της τις καταστροφικές μέρες των πυρκαγιών. «Είσαι δολοφόνος. Δολοφόνος. Σκοπιανή. Σκοπιανή» της φώναζε με πάθος η κυρία Λουκά.

Άνθρωποι που ήταν μαζί με την κυρία Δούρου αντιλήφθηκαν γρήγορα τι πήγαινε να γίνει και απομάκρυναν την Ελένη Λουκά λίγο πριν προσεγγίζει τη Δούρου.

Copy link
Powered by Social Snap