Λίγο γκλάμουρ στη Θεσσαλονίκη

Παρέα με τον Φλωρινιώτη στην κάλπη ο Παναγιώτης Ψωμιάδης [βίντεο]

26/05/19 • 14:26 | UPD 26/05/19 • 17:21

Newsroom eleftherostypos.gr

Πανέτοιμος για να διεκδικήσει τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατά την άφιξη του στο εκλογικό τμήμα.

Μαζί με τον λαμπερό και πιο δυνατό του υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στο για να ψηφίσει. Παρέα με τον Γιάννη Φλωρινιώτη, ο διεκδικών το χρίσμα του δημάρχου ευχαρίστησε τη Θεσσαλονίκη και έριξε τα βέλη του στο σύστημα και τα ΜΜΕ.

Φανερά ενοχλημένος από την προβολή που είχε σε όλη αυτή την προεκλογική πορεία για τη διεκδίκηση της δημαρχίας της Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε ο πάλαι ποτέ νομάρχης.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης βρέθηκε στο εκλογικό τμήμα της Ανατολικής Θεσσαλονίκης όπου θα ψήφιζε. Στη συνοδεία του ήταν αρκετοί συνεργάτες και φίλοι. Ανάμεσα τους και ο υποψήφιος με τον συνδυασμό Δύναμη Πολιτών και γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Φλωρινιώτης. Ο Φλωρινιώτης έκλεψε τρόπον τινά και τα φώτα της δημοσιότητας με την χαρακτηριστική του αμφίεση.

Στις δηλώσεις του στις κάμερες ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε λόγο για αδίστακτο πόλεμο προς το πρόσωπο του. Εμφανίστηκε μολαταύτα βέβαιος ότι θα βρεθεί στον δεύτερο γύρο.

«Κάναμε έναν υπέροχο και τίμιο αγώνα απέναντι σε ένα αδίστακτο σύστημα που μας έχει αποκλείσει από τα περισσότερο ΜΜΕ. Θέλω να ευχαριστήσω συνεργάτες, φίλους και πάνω απ΄όλα το λαό της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας που μας οδηγεί στον δεύτερο γύρο. Η Θεσσαλονίκη μπορεί να αλλάξει μόνο με τη δύναμη των πολιτών».

Copy link
Powered by Social Snap