Πρώτη φορά στις κάλπες ο νεαρός

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνόδευσε τον γιο του στην πρώτη του ψήφο [εικόνες]

26/05/19 • 13:03 | UPD 26/05/19 • 17:21

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο νεότερος ψήφισε για πρώτη φορά στη ζωή του και ο μπαμπάς Κυριάκος Μητσοτάκης στάθηκε περιχαρής πλάι του.

Μια ιδιαίτερα ευχάριστη και κάπως περίεργη εικόνα αντίκρυσαν σήμερα το πρωί οι παρευρισκόμενοι σε εκλογικό κέντρο της Κηφισιάς. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον…Κυριάκο Μητσοτάκη. Το γράφουμε αυτό γιατί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και ο γιος του έχουν μια τρομερή ομοιότητα που βγάζει μάτι.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε την ευκαιρία σήμερα να συνοδεύσει για πρώτη φορά τον γιο του στην άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τζούνιορ ενηλικιώνεται φέτος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον καθοδήγησε στην πρώτη του συμμετοχή στη δημοκρατία. Ακολουθούμενος κι από τους συμβούλους του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχασε ευκαιρία να εξηγήσει τη διαδικασία στον γιο του.

Απ΄ό,τι φαίνεται δεν έχασε τη δυνατότητα να μην αφήσει στη σύζυγο του Μαρέβα να δώσει κανένα χαρακτηριστικό στον γιο τους. Πραγματικά η ομοιότητα στο πρόσωπο κυρίως είναι έντονη.

Ο 17χρονος Κωνσταντίνος είχε την ευκαιρία να δει και τη συναναστροφή του πατέρα του με τον κόσμο. Όσοι βρέθηκαν στο συγκεκριμένο σχολείο ταυτόχρονα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του και να του ευχηθούν καλή επιτυχία. Ο ηγέτης της δεξιάς δεν χάλασε το χατίρι σε κανένα.

Copy link
Powered by Social Snap