Ο Μπορίσοφ… easy rider: Ξενάγησε τον Τσίπρα οδηγώντας μαύρο τζιπ και έκανε live μετάδοση

22/05/19 • 16:10 | UPD 22/05/19 • 16:13

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Μπορίσοφ μιλούσε βουλγάρικα για αρκετή ώρα με τον κ. Τσίπρα να ρωτά για το Κίρκοβο και να ακούγεται στο... βάθος ένα ναι. 

Live μετάδοση τη βόλτα του με τον Αλέξη Τσίπρα έκανε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ.

Ο κ. Τσίπρας έφτασε στη Βουλγαρία με ελικόπτερο και τον υποδέχτηκε ο Μπορίσοφ ο οποίος οδήγησε το τζιπ με τον Έλληνα πρωθυπουργό συνοδηγό, προς το Κίρκοβο για τα εγκαίνια της έναρξης κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου IGB.

Η συνεννόηση δεν ήταν και τόσο εύκολη αφού ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας δεν μιλάει αγγλικά και απευθυνόταν στον Αλέξη Τσίπρα στα βουλγαρικά.

Ο Μπορίσοφ συνέχισε να μιλά βουλγάρικα για αρκετή ώρα με τον κ. Τσίπρα να ρωτά για το Κίρκοβο και να ακούγεται στο… βάθος ένα ναι.

Ο Μπορίσοφ συνέχισε να μιλάει και κάποια στιγμή… ανέλαβε δράση ο μεταφραστής.

«Έχουμε εκλογές αλλά μετά τις εκλογές πρέπει να συνεργαστούμε», είπε σύμφωνα με τον μεταφραστή ο Βούλγαρος πρωθυπουργός.

Ο Αλέξης Τσίπρας χαμογέλασε και είπε: «Oκ. Αλλά για εσάς δεν είναι τόσο σημαντικές αυτές οι εκλογές αφού είχατε εθνικές εκλογές πριν από μερικούς μήνες ε;».

Το τζιπ ξαφνικά σταμάτησε σε ένα σημείο που είχαν συγκεντρωθεί πολίτες οι οποίοι άρχισαν να χαιρετούν τους δυο πρωθυπουργούς. Κατέβηκαν από το τζιπ τους χαιρέτισαν και στην συνέχεια αφού έβγαλαν μερικές φωτογραφίες επιβιβάστηκαν ξανά στο αυτοκίνητο.

Ο Μπορίσοφ έδειξε στον Τσίπρα ένα μαγαζί με Έλληνες ιδιοκτήτες με έναν να τους ζητά να σταματήσουν λέγοντας «έλα» και τον Βούλγαρο πρωθυπουργό να απαντά «έλα».

Έπειτα ο Μπορίσοφ ξενάγησε τον Τσίπρα, μίλησε για τα χιονοδρομικά κέντρα που επισκέπτονται Έλληνες και Τούρκοι, τα έργα που έχει κάνει στη Βουλγαρία και τους ελέγχους στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα που γίνονται γρήγορα.

Посрещане на премиера на Гърция Алексис Ципрас

Posted by Boyko Borissov on Wednesday, 22 May 2019

Copy link
Powered by Social Snap