Γλίστρησε η Χριστοφιλοπούλου την ώρα που ανέβαινε στο βήμα της Βουλής [βίντεο]

10/05/19 • 11:59 | UPD 10/05/19 • 11:59

Newsroom eleftherostypos.gr

Ενώ ανέβαινε στα σκαλιά, η κυρία Χριστοφιλοπούλου μιλούσε με τον Τάσο Κουράκη, τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο της Βουλής, δεν είδε καλά τα σκαλιά και παραπάτησε

Ένα μικροατύχημα είχε το πρωί της Παρασκευής η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου, την ώρα που περπατούσε από τα βουλευτικά έδρανα προς το βήμα του ομιλητή στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Ενώ ανέβαινε στα σκαλιά, η κυρία Χριστοφιλοπούλου μιλούσε με τον Τάσο Κουράκη, τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο της Βουλής, δεν είδε καλά τα σκαλιά και παραπάτησε. Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ λίγο έλειψε να πέσει, όμως την τελευταία στιγμή κρατήθηκε από την κουπαστή και κατάφερε να διατηρήσει την ισορροπία της.

Βλέποντάς την να πέφτει, ένας υπάλληλος της Βουλής έτρεξε προς το μέρος της για να την πιάσει, όπως και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός από τα υπουργικά έδρανα με τον Τάσο Κουράκη από το βήμα του προέδρου που έκαναν να σηκωθούν για να την βοηθήσουν. Οι κύριοι Ξανθός και Κουράκης σταμάτησαν όταν είδαν πως η κυρία Χριστοφιλοπούλου κατάφερε να κρατηθεί και απέφυγε μια επώδυνη πτώση.

«Μιλούσα στον πρόεδρο, γι’ αυτό δεν είδα…» δικαιολογήθηκε η Εύη Χριστοφιλοπούλου και ξεκινώντας την ομιλία της διαβεβαίωσε τους συναδέλφους της βουλευτές: «Εντάξει, όλα καλά…».

Δείτε το βίντεο:

Copy link
Powered by Social Snap