δύο μέτρα και δύο σταθμά

Ο Πολάκης είναι υπουργός στο Facebook όταν κινδυνεύει η ασυλία του και «απρεπής» όταν του γίνεται πρόταση μομφής!

09/05/19 • 21:22 | UPD 09/05/19 • 21:38

Newsroom eleftherostypos.gr

Το Facebook για τον Παύλο Πολάκη είναι ένα εργαλείο που το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν για να εξαπολύει επιθέσεις αλλά μετά τις δικαιολογεί με διαφορετικό τρόπο

Το Facebook για τον Παύλο Πολάκη είναι ένα εργαλείο που το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν για να εξαπολύει επιθέσεις αλλά μετά τις δικαιολογεί με διαφορετικό τρόπο.

Τι εννοούμε; Στη σημερινή του ομιλία στη Βουλή διαμαρτυρόμενος για την πρόταση μομφής που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία στο πρόσωπό του μετά την αήθη επίθεση που έκανε στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο είπε ότι για πρώτη φορά κατατίθεται πρόταση μομφής εναντίον υπουργού, όχι για πράξεις ή παραλήψεις, αλλά επειδή έχει απρεπές ύφος ένα σχόλιό του τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το παραπάνω θα μπορούσε να σταθεί σαν επιχείρημα αν λίγες ημέρες νωρίτερα ζήτησε να μην αρθεί η ασυλία του για ένα άλλο σχόλιο που είχε κάνει στο facebook κατά του Αδωνι Γεωργιάδη. Τότε στην επιχειρηματολογία του είχε τονίσει ότι τα όσα είπε κατά του κ. Γεωργιάδη ειπώθηκαν κατά την άσκηση των υπουργικών του καθηκόντων και ως εκ τούτου εμπίπτει στο νόμο περί ευθύνης υπουργών.

Τελικά κάποια στιγμή θα πρέπει να μας απαντήσει αν όσα γράφει τις μεταμεσονύχτιες ώρες είναι θέσεις του υπουργού Πολάκη και θα πρέπει να έχουν την ανάλογη αντιμετώπιση ή απλά είναι σχόλια με «απρεπές» ύφος!

Copy link
Powered by Social Snap