Στη Μάνη πέρασαν Τσίπρας και Περιστέρα το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

12/03/19 • 17:55 | UPD 12/03/19 • 20:38

Newsroom eleftherostypos.gr

Το πρωί του Σαββάτου (9/3), ο Έλληνας πρωθυπουργός και η σύντροφός του, μαζί με φιλικά τους πρόσωπα, έκαναν μια σύντομη βόλτα στην περιοχή του Γυθείου

Την περιοχή της Μάνης επέλεξαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η σύζυγός του Περιστέρα, για να περάσουν λίγες στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Το πρωί του Σαββάτου (9/3), ο Έλληνας πρωθυπουργός και η σύντροφός του, μαζί με φιλικά τους πρόσωπα, έκαναν μια σύντομη βόλτα στην περιοχή του Γυθείου, στη συνέχεια επισκέφτηκαν την Αρεόπολη, ενώ αργά το απόγευμα βρέθηκαν στο ανατολικό τμήμα του Δήμου Αν. Μάνης (στο Φλομοχώρι κ.α.).

Το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, ο πρωθυπουργός με τη σύζυγό του και την παρέα τους γευμάτισαν σε ταβέρνα στο Καραβοστάσι Οιτύλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», το πρωθυπουργικό ζεύγος διέμεινε σε πύργο-ξενώνα που βρίσκεται στην περιοχή Χαριά της ΤΚ Πύργου Δίρου.

Όπως ανέφερε ο κ. Νίκος Αραπάκης, ο οποίος είχε επαφή με τον Αλέξη Τσίπρα κατά την παραμονή του τελευταίου στη Μάνη, «ο πρωθυπουργός κέρδισε όσους ανθρώπους συναναστράφηκε με την απλότητα, την καταδεκτικότητα και το εγκάρδιο γέλιο του. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η στήριξη που εξέφρασαν απλοί άνθρωποι του μόχθου και νέοι, ανεξαρτήτως προηγούμενων πολιτικών τοποθετήσεων, στα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης για την ανακούφιση των ασθενέστερων κοινωνικών στρωμάτων».

Πηγή: lakonikos.gr