Αυτό είναι το ξενοδοχείο που θα μείνει η Μέρκελ [εικόνες]

10/01/19 • 21:09 | UPD 10/01/19 • 21:09

Newsroom eleftherostypos.gr

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή, από 06:00 ώρα της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου 2019 μέχρι και την 16:00 ώρα της Παρασκευής 11/1.

Μακριά από το κέντρο της Αθήνας, θα μείνει απόψε η Γερμανίδα Καγελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν όσο αυτό είναι εφικτό, τα επεισόδια.

Σήμερα Πέμπτη θα περιοριστούν οι μετακινήσεις της Καγκελαρίου στο κέντρο και συγκεκριμένα στο Μέγαρο Μαξίμου και στη συνέχεια στο δείπνο που θα ακολουθήσει ενώ μετά θα διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace που επίσης είναι δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή, από 06:00 ώρα της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου 2019 μέχρι και την 16:00 ώρα της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου 2019:

(1) Στην περιοχή του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης που περικλείεται από τις οδούς/ Λεωφόρους: Λ. Κ. Καραμανλή (από συμβολή με οδό Ακτής) – συνέχεια Αθηνάς – αριστερά Λ. Βάρης/ Βάρκιζας – δεξιά Ελευθερίας – συνέχεια Φλέμινγκ – δεξιά Βάρναλη – αριστερά Αθηνάς – δεξιά Κρόνου – δεξιά Ηλίου – συνέχεια Ακτής (μέχρι τη συμβολή με Λ. Κ. Καραμανλή), συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων και πεζοδρομίων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής.

Ελεύθεροι σκοπευτές θα βρίσκονται σε καίρια σημεία σε όλη την παραλιακή ενώ έλεγχοι για εκρηκτικά είναι και θα συνεχιστούν σαρωτικοί.

Copy link
Powered by Social Snap