Ευκλείδη έμαθες τα νέα; Η Πάμελα Άντερσον «κυνηγά» τον Βαρουφάκη!

06/12/18 • 15:38 | UPD 06/12/18 • 15:38

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο λόγος γίνεται για τον Γιάνη Βαρουφάκη ο οποίος παρακολουθείται στενά από την Πάμελα Άντερσον και κατά καιρούς έχει εκφράσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τις απόψεις του.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος πολλές φορές έχει εκφράσει την επιθυμία του να συναντηθεί με την Σκάρλετ Γιόχανσον αλλά φαίνεται ότι ένας πρώην σύντροφός του είναι πολύ πιο μπροστά σε τέτοιου είδους δημόσιες σχέσεις.

Ο λόγος γίνεται για τον Γιάνη Βαρουφάκη ο οποίος παρακολουθείται στενά από την Πάμελα Άντερσον και κατά καιρούς η διάσημη ηθοποιός έχει εκφράσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τις απόψεις του.

Σήμερα, πήρε θέση υπέρ του Μπέρνι Σάντερς αλλά και του Γιάνη Βαρουφάκη και με νέα ανάρτησή της ζήτησε να μάθει περισσότερα για την «προοδευτική διεθνή» της οποίας ηγούνται από κοινού με το DiEM25.

Αναφέρει δε πως προσπάθησε να μιλήσει με τον Σάντερς πριν τις τελευταίες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, κάτι που δεν κατάφερε, και όπως λέει θα το επιθυμούσε για το επόμενο διάστημα καθώς τον θεωρεί «σπουδαίο άνδρα με μεγάλη ενέργεια και καλές ιδέες».

Η ανακοίνωση για την ίδρυση της Προοδευτικής Διεθνούς έγινε στο Συνέδριο του Sanders Institute, φέρνοντας κοντά μια πλειάδα ακτιβιστών, διανοούμενων και πολιτικών, οι οποίοι έθεσαν επί τάπητος κρίσιμα ζητήματα όπως τα εργασιακά δικαιώματα, η υγειονομική κάλυψη και η κλιματική αλλαγή. Εκτός από τον Βαρουφάκη και τον Σάντερς, ηγείται και η δήμαρχος της Βαρκελώνης, Άντα Κολάου.