Όταν ο Πολάκης κατηγορούσε την Παπακώστα για «καταστροφικό» πέρασμα [βίντεο]

30/08/18 • 15:40 | UPD 30/08/18 • 15:48

Newsroom eleftherostypos.gr

Απόδειξη της κυβέρνησης-«υβριδίου» που έφτιαξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, είναι ένα βίντεο όπου πρωταγωνιστεί ο υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, σε παλαιότερη συνεδρίαση της Βουλής να κατηγορεί την Κατερίνα Παπακώστα για καταστροφικό πέρασμα από το υπουργείο Υγείας.

Απόδειξη της κυβέρνησης-«υβρίδιο» που έφτιαξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, είναι ένα βίντεο όπου πρωταγωνιστεί ο υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, σε παλαιότερη συνεδρίαση της Βουλής να κατηγορεί την Κατερίνα Παπακώστα για καταστροφικό πέρασμα από το υπουργείο Υγείας.

Ο  υπουργός Υγείας, φέρεται μάλιστα και δυσαρεστημένος με την επιλογή της κ. Παπακώστα αλλά και με την επιλογή της κ. Ξενογιανακοπούλου, δεδομένου ότι «οι επιλογές αυτές προσφέρουν άλλοθι σε εκείνους που ενταφίασαν το σύστημα υγείας».

Μένει να δούμε πώς θα μπορέσει να λειτουργήσει μια κυβέρνηση όπου οι υπουργοί της έχουν ανταλλάξει εκατέρωθεν βαριές κατηγορίες, καθώς θυμίζουμε ότι και η κ. Παπακώστα είχε αναφερθεί παλαιότερα στον πρωθυπουργό χαρακτηρίζοντάς τον με… όχι ιδιαίτερα κολακευτικά επίθετα, αλλά και η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, «Η Αυγή» είχε καταφερθεί… πολλάκις κατά της νυν υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Πολάκης σε Παπακώστα: Το πέρασμά σας ήταν καταστροφικό

Περασμένα – ξεχασμένα. Τώρα τους ενώνει η καρέκλα.Όταν ο Πολάκης έλεγε στην Παπακώστα για το καταστροφικό της πέρασμα

Posted by Ομάδα Αλήθειας on Wednesday, 29 August 2018

Copy link
Powered by Social Snap