Ξέσπασε ο Ψαριανός: Το μόνο βρωμοκάναλο παγκοσμίως η ΕΡΤ!

18/07/18 • 14:27 | UPD 18/07/18 • 14:27

Newsroom eleftherostypos.gr

Ιδιαίτερα έντονη κριτική άσκησε ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός στην ΕΡΤ με αφορμή τα δημοσιεύματα για τη ζημιά 3 εκατομμυρίων ευρώ που είχε η κρατική τηλεόραση κατά την περίοδο του Μουντιάλ.

Ιδιαίτερα σκληρή κριτική άσκησε ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός στην ΕΡΤ με αφορμή τα δημοσιεύματα για τη ζημιά 3 εκατομμυρίων ευρώ που είχε η κρατική τηλεόραση κατά την περίοδο του Μουντιάλ.

Συγκεκριμένα, με μια μεταμεσονύχτια ανάρτησή του στο Twitter ο Γρηγόρης Ψαριανός εξαπέλυσε επίθεση στην ΕΡΤ αποκαλώντας την «Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Βόθρο των Τσάτσων και των Δουλικών»!

«Ο γελοίος Εθνικός Ραδιοτηλεοπτικός Βόθρος των Τσάτσων και των Δουλικών, κατάφερε Ζημιά σχεδόν 3 εκατομμυρίων με το Μουντιάλ που έβρεχε εύκολο χρήμα σ’ όλο τον κόσμο. Το μόνο βρωμοκάναλο Παγκοσμίως!», έγραψε στο twitter ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Υπενθυμίζεται ότι η κρατική τηλεόραση είχε «ζημιά» 3 εκατομμυρίων ευρώ καθώς τα διαφημιστικά έσοδα δεν κάλυψαν το ποσό για την αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Μουντιάλ, παρά το γεγονός ότι τής έφερε υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης.