Ξέσπασε ο Ψαριανός: Το μόνο βρωμοκάναλο παγκοσμίως η ΕΡΤ!

18/07/18 • 14:27 | UPD 18/07/18 • 14:27

Newsroom eleftherostypos.gr

Ιδιαίτερα έντονη κριτική άσκησε ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός στην ΕΡΤ με αφορμή τα δημοσιεύματα για τη ζημιά 3 εκατομμυρίων ευρώ που είχε η κρατική τηλεόραση κατά την περίοδο του Μουντιάλ.

Ιδιαίτερα σκληρή κριτική άσκησε ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός στην ΕΡΤ με αφορμή τα δημοσιεύματα για τη ζημιά 3 εκατομμυρίων ευρώ που είχε η κρατική τηλεόραση κατά την περίοδο του Μουντιάλ.

Συγκεκριμένα, με μια μεταμεσονύχτια ανάρτησή του στο Twitter ο Γρηγόρης Ψαριανός εξαπέλυσε επίθεση στην ΕΡΤ αποκαλώντας την «Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Βόθρο των Τσάτσων και των Δουλικών»!

«Ο γελοίος Εθνικός Ραδιοτηλεοπτικός Βόθρος των Τσάτσων και των Δουλικών, κατάφερε Ζημιά σχεδόν 3 εκατομμυρίων με το Μουντιάλ που έβρεχε εύκολο χρήμα σ’ όλο τον κόσμο. Το μόνο βρωμοκάναλο Παγκοσμίως!», έγραψε στο twitter ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Υπενθυμίζεται ότι η κρατική τηλεόραση είχε «ζημιά» 3 εκατομμυρίων ευρώ καθώς τα διαφημιστικά έσοδα δεν κάλυψαν το ποσό για την αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Μουντιάλ, παρά το γεγονός ότι τής έφερε υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης.

Copy link
Powered by Social Snap