Ένας… διαφορετικός Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνομίλησε με πολίτες στην Ηλεία [βίντεο]

05/02/18 • 17:35 | UPD 05/02/18 • 17:35

Στην Ηλεία βρέθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και συνομίλησε με πολίτες σε καφενείο. 

Κατά την περιοδεία του ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε μεταξύ άλλων τη Βάρδα, τα Λεχαινά, την Ανδραβίδα, τη Γαστούνη, την Αμαλιάδα και τη Ζαχάρω, όπου συνομίλησε με πολίτες.

Κατά την επίσκεψη του σε καφενείο ο κ. Μητσοτάκης συνομιλώντας με πολίτη σχολίασε πως ίσως ψηφίσει ΝΔ, με τον άνδρα να μην… θέλει και πολύ. Τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης του είπε «μα δεν είμαι καλό παιδί;» για να πάρει την  απάντηση πως ήθελε να ήταν πιο τολμηρός! Στη συνέχεια ο πολίτης μίλησε για το φαρμακείο και την καντίνα που διατηρούσε λέγοντας πως «θέλω μια νταλίκα δικαιολογητικά» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σηκώνεται όρθιος και να λέει «τον έχω σχεδόν ψήσει».

Επίσης ακόμα ένας πολίτης πλησίασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και του είπε πως την πρώτη φορά ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και τη δεύτερη Λαϊκή Ενότητα για να του απαντήσει ο πρόεδρος της ΝΔ: «αυτοί τουλάχιστον έμειναν πιστοί σε αυτά που έλεγαν, άλλοι έκαναν κωλοτούμπα».

Μάλιστα, ακόμα ένας πολίτης πλησίασε τον κ. Μητσοτάκη και του είπε πως είναι πρώην αντιεξουσιαστής και νυν… φιλελεύθερος!