Κοσιώνη για Κοτζιά, Ερντογάν και ΑΠΕ: Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Τουρκία

15/12/17 • 13:13 | UPD 15/12/17 • 13:13

Τα όσα ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς σχετικά με την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σχολίασε η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Σία Κοσιώνη.

Σημειώνεται, πως ο Νίκος Κοτζιάς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Πρόεδρος της Τουρκίας είχε συμφωνήσει να δώσει συνέντευξη στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ωστόσο υπαναχώρησε από την απόφασή του αυτή έπειτα από παρέμβαση του Ατζούν, ο οποίος είναι σύμβουλος του Ταγίπ Ερντογάν και συνεργάζεται με τον ΣΚΑΪ λόγω του reality show «Survivor».

Έτσι, εμμέσως πλην σαφώς κατηγόρησε τον ΣΚΑΪ ότι δυναμίτισε το κλίμα της επίσκεψης Ερντογάν με τις «εμπρηστικές» ερωτήσεις του δημοσιογράφου Αλέξη Παπαχελά.

Αν εργαζομουν στο ΑΠΕ σήμερα θα ένιωθα βαρύτατα θιγμένη. Ποιος ειπε στον κ. Κοτζια οτι αν τη συνέντευξη Ερντογαν την είχ…

Posted by Sia Kossioni on Friday, 15 December 2017

Τα όσα είπε ο υπουργός Εξωτερικών προκάλεσαν την αντίδραση της Σίας Κοσιώνη η οποία έγραψε ένα «αιχμηρό» σχόλιο στο Facebook: «Αν εργαζόμουν στο ΑΠΕ σήμερα θα ένιωθα βαρύτατα θιγμένη. Ποιος είπε στον κ. Κοτζιά ότι αν τη συνέντευξη Ερντογάν την είχε κάνει δημοσιογράφος του ΑΠΕ δε θα ρωτούσε για το θέμα της Συνθήκης της Λωζάνης που εδώ και ένα χρόνο συστηματικά θέτει ο Τούρκος πρόεδρος; Παραδέχεται λοιπόν δημοσίως ο Έλληνας ΥΠΕΞ ότι η κυβέρνηση θα «φρόντιζε» τι να ρωτήσει και τι όχι ο συνάδελφος; Θέλω να πιστεύω ότι του ξέφυγε του κυρίου Κοτζια. Άλλωστε αυτά τα πράγματα συμβαίνουν μόνο στην Τουρκία…».