Το δημόσιο φιλί Κυριάκου-Ντόρας μετά τη δήλωση για μη υπουργοποίηση [εικόνες]

05/12/17 • 17:01 | UPD 05/12/17 • 17:01

Τα φλας άστραψαν όταν οι δυο τους φιλήθηκαν, δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το μπλόκο στην οικογενειοκρατία

Σε εκδήλωση δεντροφύτευσης του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» βρέθηκαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η αποκατάσταση των Λευκών Ορεων της Κρήτης αποτελούσε προσωπική επιθυμία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Ετσι τα δύο αδέλφια βρέθηκαν σήμερα το πρωί στη δεντροφύτευση.

Η Ντόρα Μπακογιάννη ανέβασε μια φωτογραφία της στο Twitter ποζάροντας με τα αδέλφια της, Κυριάκο, Αλεξάνδρα και Κατερίνα, ενώ τα φλας άστραψαν όταν οι δυο τους φιλήθηκαν μόλις δυο ημέρες μετά τη συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ με την οποία ξεκαθάριζε ότι η Ντόρα δεν πρόκειται να γίνει υπουργός σε κυβέρνησή του.

 

Tι έγινε στην εκδήλωση

Παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, της Τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη, της Προέδρου του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, κυρίας Κατερίνας Μητσοτάκη, της Αντιπροέδρου του Ιδρύματος κυρίας Αλεξάνδρας Μητσοτάκη και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Αρχαιολογικής Εταιρείας, η παρουσίαση πρότυπης οικολογικής δράσης για την αναγέννηση των Λευκών Ορέων.

Η πρωτοβουλία με τίτλο «Διαδρομή Κωνσταντίνου Μητσοτάκη: Μια Πρότυπη Οικολογική Δράση, από το Κρητικό έως το Λιβυκό Πέλαγος μέσα από τα Λευκά Όρη» υλοποιείται από το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σε συνεργασία με τρεις περιβαλλοντικές οργανώσεις, την Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης και την WWF Ελλάς.

Η οικολογική αποκατάσταση των Λευκών Ορέων υπήρξε η τελευταία επιθυμία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Η δράση περιλαμβάνει τη δημιουργία δεκαπέντε μονοπατιών, ενός πρότυπου βοτανικού κήπου και την αποκατάσταση της περιοχής των Λευκών Ορέων.

Όπως έκανε γνωστό η κυρία Κατερίνα Μητσοτάκη, για την αναγέννηση των Λευκών Ορέων, συγκεντρώθηκαν συνολικά 215.000 ευρώ, καθώς στην κηδεία του πρώην πρωθυπουργού, επιθυμία της οικογένειας ήταν να γίνουν δωρεές στις τρεις οικολογικές οργανώσεις.