Απίστευτο non paper του Μαξίμου: Πετάει, πετάει ο Τσίπρας;

12/10/17 • 11:25 | UPD 12/10/17 • 11:29

Η ανεπίσημη ανακοίνωση παραφράζει την γνωστή ρήση : Πετάει πετάει ο γάιδαρος  και αναφέρει «πετάει, πετάει, ο Τσίπρας; Αυτή είναι η απάντηση στους συναδέλφους που αναρωτιούνται για το σημερινό πρωινό πρόγραμμα του Πρωθυπουργού.»

Ένα ασυνήθιστο non paper εξέδωσε το Μέγαρο Μαξίμου σχετικά με το σημερινό πρωινό πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. 

Η ανεπίσημη ανακοίνωση παραφράζει την γνωστή ρήση: Πετάει, πετάει,ο γάιδαρος  και αναφέρει «πετάει, πετάει, ο Τσίπρας; Αυτή είναι η απάντηση στους συναδέλφους που αναρωτιούνται για το σημερινό πρωινό πρόγραμμα του Πρωθυπουργού.»

Το μόνο που μπορεί να σκεφτεί κανείς είναι ότι το non paper μπορεί να αφορά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην 110 πτέρυγα μάχης στην Λάρισα με τους αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ οπού βρεθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί.

Η έκπληξη φυσικά δεν ήταν αυτή, αλλά το γεγονός πως ο πρωθυπουργός αποφάσισε να πραγματοποιήσει πτήση με F-16! Αυτό θα γίνει σε λίγη ώρα, καθώς προς το παρόν ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώνεται από τους αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας για το εγχείρημα.

Ο κύριος Τσίπρας θα πετάξει με F-16 της 337 μοίρας, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα πετάξει μαζί με τον αρχηγό της Αεροπορίας.

Η απόφαση αυτή για την πτήση του πρωθυπουργού ελήφθη τρεις ημέρες μόλις πριν την αναχώρησή του για το επίσημο ταξίδι στις ΗΠΑ, όπου πρόκειται να έχει κρίσιμες συνομιλίες με τον πρόεδρο Τραμπ για όλα τα ζητήματα.