Συγγενής του η συνεργάτις του Κουρουμπλή που γελούσε με τον Μητσοτάκη – Τι απάντησε ο ίδιος

21/09/17 • 08:25 | UPD 21/09/17 • 09:11

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε έντονο ύφος ζήτησε από τον υπουργό «ή να μαζέψετε τη σύμβουλό σας ή να αποχωρήσει». Δείτε τα βίντεο.

Την δική του απάντηση σχετικά με το περιστατικό που έχει viral την Τετάρτη έδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Συνεργάτιδά του έκανε γκριμάτσες και τελικά έβαλε τα γέλια την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλούσε στην Βουλή για την υπόθεση της ρύπανσης στον Σαρωνικό.

Όταν το κατάλαβε ο κ. Μητσοτάκης και μάλιστα την ώρα που αντάλλασσε σκληρές κουβέντες με τον κ. Κουρουμπλή, αντέδρασε. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε έντονο ύφος ζήτησε από τον υπουργό «ή να μαζέψετε τη σύμβουλό σας ή να αποχωρήσει αν δεν μπορεί να σοβαρευτεί».

Μάλιστα, λίγο αργότερα και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς, έθεσε το θέμα της συμβούλου του κ. Κουρουμπλή λέγοντας «την παρακολουθώ τόση ώρα, πρώτη φορά βλέπω σύμβουλο να παρακολουθεί και να κάνει γκριμάτσες; Που νομίζετε κυρία μου ότι είστε στο «Μάπετ Σώου; Να αποχωρήσει αμέσως, δεν μπορεί να μας σχολιάζει, εδώ είναι φιλοξενούμενη».

Ο κ. Κουρουμπλής ωστόσο σήμερα, μετά τον χθεσινό σάλο κλήθηκε να απαντήσει για το θέμα στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ. «Εντάξει, ήταν ένα λάθος», είπε.

Οι δημοσιογράφοι της πρωινής εκπομπής τον ρώτησαν παράλληλα για τις φήμες που διαδόθηκαν στα social media πως η συγκεκριμένη γυναίκα είναι συγγενής του, με τον υπουργό να το παραδέχεται ευθέως, και να τονίζει πως πρόκειται για εργαζόμενη στο υπουργείο Πολιτισμού η οποία εργάζεται ως αποσπασμένη στο γραφείο του, για αυτό και αποτελεί πρόσωπο της εμπιστοσύνης του.